Thermoshirts

(15)

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Thermoshirts voor dames

Een thermoshirt is de ideale basislaag voor dames om in te lopen met koude of warme temperaturen. Er zijn thermoshirts met lange mouwen of met korte mouwen, die je of koel of juist warm houden. Voor alle weersomstandigheden zijn er passende thermoshirts voor vrouwen. In de zomer is het belangrijk om functioneel ondergoed te dragen, omdat dit ervoor zorgt dat vocht wordt weggevoerd van het lichaam. In de winter is het juist belangrijk dat je je lichaam warm houdt door middel van een thermoshirt. Dames thermoshirts zijn over het algemeen smaller bij de taille dan thermoshirts voor heren.  

Het thermoshirt Cool Intensity van Craft is naadloos en lichtgewicht en is uitermate geschikt bij het sporten tijdens warme omstandigheden door de Stay Cool technologie, die ervoor zorgt dat het lichaam koel blijft. De thermoshirts Active comfort van Craft houden je juist droog, warm en comfortabel. Voor een niet te strakke pasvorm, maar wel een aansluitende pasvorm, kan gekozen worden voor de thermoshirts van Falke. Bij thermoshirts van Falke wordt het zweet afgevoerd en dat zorgt ervoor dat het droog en licht blijft tijdens het lopen. Falke maakt gebruik van een Ergonomic Sport System. Hiermee wordt gebruik gemaakt van het positieve effect van de activering van de fasciën (het bindweefsel). Het Impuls T-shirt bevat dit Ergonomic Sport System.


Dames thermoshirt bij All4running

De Ceramicool stof van Odlo zorgt ervoor dat de huid actief afkoelt met 1°C. Als je op zoek bent naar het ideale dames ondershirt voor alle seizoenen, dan is het Evolution Light Thermo t-shirt van Odlo geschikt. Het shirt heeft naadloze geïntegreerde ventilatiezones in thermoshirts voor dames. Zoek je thermoshirts voor dames dan ben je bij All4running aan het juiste adres. All4running heeft een breed aanbod van dames thermoshirts. Wil je toch nog meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. 

 

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.