Thermoshirts

(84)

Artikelen 1 tot 42 van 84 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 42 van 84 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Thermoshirts voor dames


Een thermoshirt is de ideale basislaag voor koude of warme dagen. Er zijn thermoshirts met lange mouwen of met korte mouwen, die je of koel of juist warm houden. Voor alle weersomstandigheden zijn er dus passende thermoshirts. In de zomer is het belangrijk om functioneel ondergoed te dragen, omdat dit ervoor zorgt dat vocht wordt weggevoerd van het lichaam. In de winter is het juist belangrijk dat je je lichaam warm houdt door middel van een thermoshirt.

Het thermoshirt Cool Intensity van Craft is naadloos en lichtgewicht en is uitermate geschikt bij het sporten tijdens warme omstandigheden door de Stay Cool technologie, die ervoor zorgt dat het lichaam koel blijft. De thermoshirts Active comfort van Craft houden je juist droog, warm en comfortabel.

Voor een niet te strakke pasvorm, maar wel een aansluitende pasvorm, kan gekozen worden voor de thermoshirts van Under Armour. Door het Moisture Transport System wordt het zweet afgevoerd en dat zorgt ervoor dat het droog en licht blijft.

De Ceramicool stof van Odlo zorgt ervoor dat de huid actief koelt met 1°C. Als je op zoek bent naar het ideale ondershirt voor alle seizoenen, dan is het Evolution Light Thermo shirt van Odlo geschikt. Het shirt heeft naadloze geïntegreerde ventilatiezones.

Falke maakt gebruik van een Ergonomic Sport System. Hiermee wordt gebruik gemaakt van het positieve effect van de activering van de fasciën (het bindweefsel). Het Impuls T-shirt bevat dit Ergonomic Sport System.
logo_runningshop_footer