Al 20 jaar deskundig advies.

Zowel de winkels als de webshop van All4running worden gerund door hardlopers. Dat betekent dat zij jou niet alleen kennis willen laten maken met de beste producten, maar ook dat zij die meest professionele manier aanmeten en bij je leveren. Dat is de topsportmentaliteit.

Breedste assortiment.

Wij streven als hardloopspeciaalzaak het breedste assortiment van de branche na. En als we het niet hebben gaan we er achter aan voor u. Bel ons dan ook gerust op als u iets in assortiment mist. Wij zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar, op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur op 078 - 48 05 17. E-mails proberen we binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Uit voorraad leverbaar.

Doordat All4running een ruime voorraad aanhoudt in eigen magazijn van de aangeboden producten bent u als klant verzekerd van snelle en accurate levering.  De meerderheid van alle producten die u op werkdagen voor 21:00 bestelt worden diezelfde dag nog bij de post aangeboden. In de meeste gevallen is uw bestelling dan binnen drie werkdagen in huis, maar wij zijn daarvan afhankelijk van onze logistieke partner DHL, dus wij kunnen dat niet garanderen. Bestellingen die gedaan zijn op zaterdag en zondag worden doorgaans op woensdag bezorgd. Let op! Om alles gratis te kunnen bezorgen halen wij sommige zaken uit de verpakking zodat het niet als pakketpost verstuurd hoeft te worden, maar als brievenpost. Dat scheelt ons en dus u geld!

Indien een gedeelte van uw bestelling niet voorradig is, dan wachten we met uitlevering totdat uw bestelling compleet is. In 98% van de gevallen slagen we erin om een nalevering binnen 6 werkdagen bij u te bezorgen. Echter, in 2% van de gevallen blijkt nalevering van een product onmogelijk doordat het niet meer op voorraad is bij de leverancier of kan de leveringstermijn voor u onacceptabel worden. In dat geval nemen wij contact met u op om te overleggen over hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wellicht kunnen wij u een alternatief bieden of wilt u simpelweg dat wij het aankoopbedrag van het na te leveren product terugstorten.

Scherpe aanbiedingen.

Ons inkoopbeleid is er op gericht om u als klant maximaal voordeel te kunnen bieden. Wij streven naar scherpe prijzen voor kwalitatieve A-merken in combinatie met deskundig advies en een goede service. 

Gratis thuisbezorgd.

Alle hardloopschoenen worden gratis thuisbezorgd. Wij rekenen hoe dan ook geen verzendkosten bij bestellingen van € 50,00 of meer. Voor bestellingen onder dit bedrag hanteren wij verzend- en handelingskosten van € 4,95.

365 dagen bedenktijd.

U heeft bij All4running maar liefst 365 dagen de tijd om ongebruikte artikelen terug te sturen. Zie voor de procedure de pagina 'Ruilen en retourneren'.

Nooit betalingskosten.

Wij rekenen geen betalingskosten indien u wenst te betalen via creditcard, Paypal, bankoverschrijving of Mistercash.

logo_runningshop_footer