Oordopjes

(24)

Oortjes voor lopen kopen bij All4running

Lopen met de favoriete muziek uit je oortjes maakt het rennen een stuk leuker. Goede muziek uit oordoppen zorgt voor volledige focus tijdens het lopen. De focus is nodig om het uiterste uit je loopsessie te halen. Er zijn verschillende manieren om hardloop oordoppen of oortjes te dragen. De natuurlijke manier zijn oordopjes in-ear of een bluetooth koptelefoon over je oren. Een innovatieve manier is een hoofdtelefoon van AfterShokz dat zorgt voor muziek voor je oren. Daarnaast zijn er nog handige oorclips die om je normale oordopjes vallen, zodat deze niet uit je oren vallen tijdens het lopen. Een vereiste bij oordoppen om mee te sporten is dat het bestand is tegen zweet en regen. Bij All4running vind je waterdichte oortjes voor lopen. 

Technieken oordopjes lopen

De verschillende manieren om te dragen, zorgen voor verschillende technieken in de producten. Oordopjes voor lopers onderscheiden zich met geluidskwaliteit, draadloos en andere voordelen. Alle bluetooth hoofdtelefoons van Miiego zijn draadloos en hierdoor ervaar je geen hinder van draden. AfterShokz specialiseert zich in het geluid vóór de oren, waardoor je je omgeving blijft horen. Bij een AfterShokz product wordt muziek via trillingen op je jukbeenderen naar je binnenoren geleidt. De draadloze loop headphones van Jaybird zijn volledig toegespitst op maximale bewegingsvrijheid, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het geluid. Jaybird test haar oordoppen onder water, in de modder en andere uiterste weersomstandigheden om het product zo sterk mogelijk te maken. 


Elk merk onderscheidt zich met specifieke eigenschappen, maar in de basis verlang je naar hoogwaardige kwaliteit oordopjes om mee te hardlopen. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een hoofdtelefoon. Belangrijke eigenschappen van hardloop oordopjes zijn:

  • Helder geluid
  • Goede pasvorm
  • Bestand tegen zweet / regen
  • Licht van gewicht
  • Draadloos
  • Eenvoudig harder of zachter
  • Batterijduur

Maximaal resultaat met muziek

Als je gaat lopen met muziek adviseren wij om geen normale oordopjes van bijvoorbeeld je iPhone in te doen. Merken als AfterShokz, Miiego en Jaybird ontwikkelen speciaal voor sporters hoogwaardige hoofdtelefoons om de ervaring tijdens het lopen te verhogen. Met goede geluidskwaliteit en je favoriete muziek haal je het uiterste uit je hardloopsessie. Veel muzieksystemen staan in verbinding met jouw sporthorloge, waardoor je ook via je sporthorloge muziek kunt afspelen. Wil je meer informatie over oordopjes voor hardlopen, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.