Let op: Door drukte bij Bpost kan de bezorging van je pakketje langer duren.Mogelijke vertraging bij bpost

Download gratis onze eBooks.

Finse pistes in Vlaanderen

Finse pistes in Vlaanderen

De Finse piste is een parcours dat speciaal voor lopers is aangelegd. Dankzij het verende, dempende effect van de houtsnippers die het parcours bedekken, worden de gewrichten aanmerkelijk minder belast tijdens het lopen. Tel daar de groene omgevingen bij op en een loper kan zich geen mooiere omstandigheden wensen. In dit eBook zijn alle Finse pistes gebundeld die Vlaanderen rijk is. In handige overzichten zie je in één oogopslag het vertrekpunt, de afstand en de aanwezigheid van verlichting.

Trainingschema halve marathon

Trainingschema halve marathon

Loop je inmiddels al wat langer hard en weet je niet wat je volgende doel is? Dat komt dan goed uit, in dit e-book vind je een uitgebreid hardloopschema dat jouw in 12 weken voorbereid op een halve marathonwedstrijd. Dit e-book is voor iedere hardloper die een 10km te makkelijk vindt en voor wie een hele marathon nog net te ver is. Vanaf nu zijn er dus geen excuses meer dat je niet weet hoe je voor een halve marathon moet trainen. Wil je meer schema's en tips over hardlopen, kijk dan op coachmefit.nl. Deel jij dit e-book ook?

Beginnen met hardlopen

Beginnen met hardlopen

Wie eenmaal het hardloopvirus te pakken heeft, raakt het niet meer kwijt. Het plezier dat je aan je trainingen en wedstrijden beleeft, is onbetaalbaar. Maar voordat je zover bent, dien je te beginnen, en dat is vaak het moeilijkste. Met dit eBook neemt All4running jou als beginnende loper bij de hand. Aan de hand van een uitgekiend trainingsschema gaan we ervoor zorgen dat jij binnen 12 weken 5 kilometer achter elkaar kunt hardlopen. Doe je mee?

De Medicine ball methode

De Medicine ball methode

Zeg nu zelf, hoe leuk is het wanneer je hard getraind hebt voor een wedstrijd en blijkt dat je een PR gelopen hebt? Uiteindelijk motiveert dat natuurlijk weer om verder te trainen. Ontdek dat niet alleen looptraining je sneller kan maken. eBook in samenwerking met coachmefit.nl

Afvallen met Hardlopen

Afvallen met Hardlopen

Hardlopen zorgt er inderdaad voor dat je makkelijker kunt afvallen! Tegelijk zijn er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden om niet gedemotiveerd te raken of door blessures moet opgeven!. Dit zou je de 'spelregels' van het hardlopen kunnen noemen. Wanneer je deze 'spelregels' kent en toepast, krijg je vanzelf plezier in het lopen, met als bijkomend resultaat gewichtsverlies! In dit All4Running eBook onthult sportdiëtist Annet Brons deze regels en maakt ze een einde aan enkele hardnekkige mythen en fabels.

Trainingschema's

Trainingschema's

Download het gratis eBook met hardloopschema's. Hardloopschema's van hardlooptrainer Ron van Diepen van atletiekvereniging Hylas Alkmaar.

Hardloopschema's voor de beginnende loper, voor een 5 km, 10 km, halve marathon en het koningsnummer: de marathon.

Hoogtetraining

Hoogtetraining

Hoogtetraining is gunstig voor iedere sporter waarbij het 'uithoudingsvermogen' belangrijk is. Op de marathon kan het de recreant makkelijk 15 minuten sneller maken en voor een elite marathon loper kan het net die 1 minuut verschil maken. Het verschil tussen winst en verlies. In samenwerking met AltitudeDream.com worden in dit eBook antwoorden gegeven op de meest gestelde vragen op het gebied van hoogtetraining.

Let op! Uw e-mail adres wordt gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.