Skip to main content

Leveringen en corona

All4running zal er alles aan blijven doen om je te voorzien van je loopbenodigdheden. We hebben onze werkwijze op een aantal punten aangepast om de kans op besmettingen te verkleinen. Lees hieronder welke gevolgen jij als klant kunt ondervinden van de huidige situatie.

Houd rekening met een levertijd van enkele dagen extra vanwege de huidige drukte bij DHL en bpost.

Werkwijze All4running

Vanwege het Corona-virus is de werkwijze bij het verwerken van bestellingen aangepast. Wij vragen om begrip voor de gevolgen hiervan, waaronder een levertijd van enkele dagen extra.

  • All4running werkt voor de bezorging van pakketten samen met DHL en bpost. Bezorging in België en Nederland blijft doorgang vinden. Wel nemen de bezorgers extra maatregelen op gebied van hygiëne en houden zij zoveel mogelijk afstand bij overhandiging van het pakket.
  • Door de aangepaste werkwijze en extra drukte bij DHL en bpost, ontstaan er vertragingen bij de levering van bestellingen. Houd rekening met een levertijd van enkele werkdagen extra na het plaatsen van een bestelling.
  • De klantenservice van All4running krijgt veel extra vragen in de huidige situatie. De telefonische wachttijd kan daardoor op sommige momenten langer zijn dan gebruikelijk. Excuses voor het ongemak.
  • All4running werkt voor de bezorging van pakketten samen met DHL. Bezorging in Nederland en België blijft doorgang vinden. Wel nemen de bezorgers extra maatregelen op gebied van hygiëne en houden zij zoveel mogelijk afstand bij overhandiging van het pakket.
  • In België werkt DHL samen met bpost. Als gevolg van maatregelen van de Belgische overheid en bpost is het op dit moment niet mogelijk om de bestelling op een servicepunt in België te laten bezorgen.
  • In Nederland blijft levering op een servicepunt mogelijk. Houd er wel rekening mee dat deze servicepunten (vaak ook winkels) mogelijk dichtgaan vanwege Corona.
  • Achter de schermen bij All4running wordt zoveel mogelijk vanuit huis of in kleinere teams gewerkt. Deze aanpassingen zijn erop gericht om de kans op besmettingen te verkleinen. Tot nu toe heeft dat nog niet tot extra vertraging in de uitlevering van bestellingen geleid. Wij nemen je bestelling dan ook graag in ontvangst.

Heb je vragen over lopen, producten of een bestelling ? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!