Skip to main content
HOKA

ACTIEVOORWAARDEN

Profiteer van deze tijdelijke actie. Bestel nu en probeer de schoenen 30 dagen uit. Train ermee, ga ermee de weg op. Bevallen ze niet? Retourneer de gebruikte schoenen dan zonder enig probleem en ontvang je geld terug.

Houd rekening met de volgende voorwaarden:

  • De speciale retourmogelijkheid geldt alleen voor hardloopschoenen van het merk HOKA ONE ONE die in de periode 8 mei 2020 t/m 7 juni 2020 zijn aangeschaft via of all4running.be of all4running.nl.
  • De termijn waarbinnen de schoenen dienen te worden teruggestuurd om gebruik te maken van de speciale retourmogelijkheid is 30 dagen nadat de bestelling is geplaatst. Na deze 30 dagen vervalt de mogelijkheid om gebruikte schoenen te retourneren. De reguliere retourtermijn van 365 dagen geldt dus niet indien de klant van deze speciale actie gebruik wenst te maken.
  • Als van de mogelijkheid gebruik wordt gemaakt om de gebruikte schoenen te retourneren, dan gelden de reguliere twee retouropties van All4running: de klant kiest ofwel voor terugbetaling in de vorm van shoptegoed (kosteloos) ofwel voor terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode (retourkosten: € 3,95).
  • Indien de klant gebruikmaakt van de mogelijkheid om gebruikte schoenen te retourneren, dan dienen de schoenen omwille van hygiëne van het grofste vuil te zijn ontdaan.
Terug naar actie