Skip to main content

Under Armour

Terug in de collectie van All4running. Met behulp van functionele en innovatieve producten streeft Under Armour naar het beter maken van atleten. Dat doet het merk bijvoorbeeld met de nieuwe HOVR schoenencollectie en de MapMyRun app.

Under Armour makes you better

Under Armour werd in 1996 opgericht door American footballer Kevin Plank, die een oplossing bedacht voor het vele zweet dat in zijn shirts bleef hangen. Hij begon zijn bedrijf met het maken van shirts die atleten koel en droog hielden. In de jaren die volgden breidde het merk zich uit met kleding en schoenen voor verschillende sporten.
Under Armour
Under Armour
Hoe Under Armour de behoeften van lopers vervult

De Hovr-collectie

Under Armour zet zich in om atleten de tools te geven waarmee ze hun beste prestaties kunnen neerzetten. Dat doen ze onder andere met de HOVR-technologie. Daarmee proberen ze een veelvoorkomend probleem van loopschoenen op te lossen: dat zachtere demping zorgt voor langzamere runs en dat energieteruggave zorgt voor minder comfortabele schoenen. De Under Armour HOVR-collectie biedt schoenen met de perfecte balans tussen die twee. Daarnaast bevat de collectie schoenen voor elk type loper: van mensen die trainen voor hun eerste 5K tot professionele lopers die hun marathontijden naar een hoger niveau willen brengen.

Ontdek alle HOVR modellen
Hoe Under Armour lopers coacht

De MapMyRun app

Een bijzondere eigenschap van de schoenen in de HOVR-collectie is de mogelijkheid om de schoenen via Bluetooth te koppelen met de Under Armour MapMyRun app. Deze app geeft lopers toegang tot hun loopdata en voorziet ook in persoonlijke coaching. Tijdens een run meten de schoenen zaken als afstand, snelheid en tussentijden. Al deze data is vervolgens zichtbaar in de MapMyRun app. Daarnaast is het zelfs mogelijk om tijdens het rennen door de app gecoacht te worden. Deze geeft tips over bijvoorbeeld paslengte en cadans.

Under Armour

Maak kennis met de Under Armour HOVR modellen

Sonic 3

Schoenen die voor elke run geschikt zijn. Lopers die flexibiliteit, demping en veelzijdigheid willen, zullen dat vinden in de Sonic 3.

▶︎

Machina

De carbon plaat in de Machina geeft je energie terug en het HOVR foam zorgt tegelijkertijd voor demping. Perfect voor fanatieke lopers.

▶︎

Guardian 2

De Guardian 2 is een antipronatiemodel. Lichtgewicht schoenen met de stabiliteit die overpronerende lopers nodig hebben.

▶︎

Velociti 3

Lichtgewicht en duurzaam. De Velociti 3 is een tempomodel voor snelle en korte races.

▶︎

Infinite 2

Langeafstandsschoenen. De Infinite 2 biedt precies de juiste hoeveelheid demping en veerkracht.

▶︎

Ontdek de gehele collectie van Under Armour
Under Armour

Loopkleding heren

Shop hier
Under Armour

Loopkleding dames

Shop hier
Under Armour

Alle Loopschoenen

Shop hier