Skip to main content

Under Armour

Iso-Chill

Train harder, kleed je lichter

Reken af met hitte

De warmere dagen staan weer voor de deur! Dit brengt extra veel motivatie om een rondje te gaan lopen maar brengt ook ongemak met zich mee: de hitte. Under Armour heeft Iso-Chill kleding ontworpen zodat jouw motivatie hier niet onder lijdt. De revolutionaire stof zorgt ervoor dat de warmte van je huid wordt weggevoerd.

Shop nu

Optimale technologie voor optimale prestaties

Under Armour Iso-Chill zorgt ervoor dat je langer kan presteren zelfs wanneer de druk en de temperatuur oploopt. De speciale vezels die plat op de huid liggen zorgen dat de warmte gelijkmatig wordt afgevoerd. Er is gebruik gemaakt van titaniumdioxide zodat UV-straling wordt geabsorbeerd en deze hitte snel weggenomen wordt. Zo kan jij optimale prestaties leveren.

Under Armour Iso-Chill
Under Armour Iso-Chill

Langer doorgaan

Door de Iso-Chill kleding van Under Armour kan je langer doorgaan tijdens je loopronde. Door de speciale vezels zal je minder warmte vasthouden dan bij normale sportkleding.

Geen belemmeringen

De Iso-Chill kleding van Under Armour is nauwsluitend. Dit betekent dat het dicht op de huid aansluit maar niet te strak aanvoelt. De stof rekt in vier richtingen zodat jij alle bewegingsvrijheid hebt.

Blijf koel

Houd je hoofd en lichaam koel in de Iso-Chill kleding van Under Armour. Doordat de speciale vezels plat op de huid liggen voelt de stof zelfs koud aan. Niks houdt jouw nu nog tegen.

Under Armour Iso-Chill

Dames

Shop nu
Under Armour Iso-Chill

Heren

Shop nu