Skip to main content

Under Armour

Verdiep je in de producten van Under Armour

Shop nu

Ontworpen om jou beter te maken

Under Armour heeft maar 1 doel: jou beter maken in wat je doet. Dit probeert Under Armour door jou te inspireren met functionele oplossingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Ze maken zelfs loopschoenen die je kan verbinden met een app, genaamd: MapMyRun.

Hardloopkleding

In de loop der jaren heeft Under Armour zich steeds meer gespecialiseerd op het gebied van kleding. Door het gebruik van diverse technologieën, zoals Iso-chill, kan jij ongestoord doorgaan met jouw training. Zo zorgt Iso-chill er bijvoorbeeld voor dat jij droog blijft tijdens jouw training. Daarnaast zorgt Under Armour voor handige oplossingen, zoals vakken voor het opbergen van jouw mobiel of voeding.

Shop nu

Meet the HOVRs

De loopschoenen binnen de Under Armour HOVR-collectie brengen je naar een hoger niveau. HOVR staat voor demping, energieteruggave en een gewichtloos gevoel. Het is een dempingssysteem dat je het gevoel geeft alsof je zweeft over de weg.

Shop nu
Under Armour

Machina

Neutraal + veerkrachtig

De Machina heeft het zachte van een afstandsschoen met de veerkacht en snelheid van een raceschoen. De Pebax-plaat in dit model zorgt voor een responsief gevoel.

Under Armour

Guardian 2

Antipronatie + ondersteuning

Meer stabiliteit in de Guardian 2 zorgt voor een efficiënte loopstijl. Overpronerende lopers vinden in dit lichtgewicht model de ondersteuning die ze nodig hebben.

Under Armour

Velociti 3

Neutraal + snel

De Velociti 3 is lichtgewicht en duurzaam. De rubberen slijtzool geeft je grip tijdens snelle en veerkrachtige looprondjes. Kies voor de Trail-versie als je behoefte hebt aan nog meer grip.

Under Armour

Sonic 3

Neutraal + veelzijdig

Als je op zoek bent naar een flexibele schoen die voor elke run geschikt is, zit je goed bij de Sonic 3. Van dit model is ook een waterafstotende Storm-versie beschikbaar.

Under Armour

Infinite 2

Neutraal + training

De Infinite 2 is een langeafstandsschoen. Door de demping en de veerkracht kun je op dit model meters maken. De Storm-versie van de Infinite 2 is waterafstotend.

Verbonden met je hardloopschoenen

Bij de gehele HOVR-collectie mogelijk om je schoenen te koppelen aan je mobiele telefoon. Wanneer je dat doet, kan de Under Armour MapMyRun app je de juiste looptips geven zodat jij nog beter kunt worden. Deze geeft tips over bijvoorbeeld paslengte en cadans. Tijdens een run meten de schoenen zaken als afstand, snelheid en tussentijden. Al deze data is vervolgens zichtbaar in de MapMyRun app.

Under Armour

Alle loopkleding

Shop nu
Under Armour

Alle loopschoenen

Shop nu