Skip to main content

Suunto Sporthorloges

Build for adventure

Vanaf 21 mei biedt All4running een nieuw merk aan in het assortiment van sporthorloges, namelijk Suunto sporthorloges. Suunto vindt haar roots in Finland. In 1936 ontwikkelde de Finse Tuomas Vohlonen een massaproductiemethode voor vloeistof-gevulde kompassen. Deze werden met name geproduceerd voor het leger en de marine. Hier begon het avontuur. Een robuust ontwerp en zeer nauwkeurige technologieën, waaronder accurate hoogte- en dieptemeters, zijn kenmerkend voor de sporthorloges van Suunto.

Suunto 3 Fitness

Nieuw
Suunto

De Suunto 3 Fitness is een slim sporthorloge om jou en jouw actieve lifestyle te ondersteunen. Het horloge registreert 24/7 je dagelijkse activiteiten, maar meet ook je stressniveau en herstel. De Suunto 3 Fitness geeft je inzicht in je levensstijl en helpt je de balans te vinden tussen activiteit en rust.

Shop nu

Suunto 5

Nieuw
Suunto

De Suunto 5 is het nieuwste model van Suunto. Dit veelzijdige multisporthorloge helpt je je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Het horloge meet je hartslag zeer nauwkeurig en geeft je inzicht in vele statistieken, zoals je slaapritme, herstelperiode en en het trainingseffect.

Shop nu

Suunto 9

Nieuw

De robuuste Suunto 9 met een intelligent batterij-besparingssysteem gaat tot wel 120 uur mee. De GPS-functie en verbinding met meerdere satellietnetwerken geeft je zeer nauwkeurige informatie. Plan jouw route via de Suunto app, configureer deze met de Suunto 9 en let’s go!

Shop nu

Personaliseer jouw Suunto

Je kunt de uitstraling van jouw Suunto sporthorloge volledig aanpassen naar jouw smaak. De vele verschillende horlogebandjes in allerlei kleuren en materialen zijn zeer gemakkelijk te verwisselen zonder dat je daarbij extra hulpmiddelen nodig hebt. Zo geef je je sporthorloge in een handomdraai een nieuwe look. Ook bieden de meeste horloges van Suunto de mogelijkheid de watch faces aan te passen naar jouw smaak.

Alle Suunto producten

Ontworpen voor avontuur

De Suunto sporthorloges doorlopen een intensief proces voordat zij op de markt komen. In de laboratoria van Suunto laten de experts de horloges bijvoorbeeld willekeurig honderd keer op een stalen plaat vallen. Ook worden de horloges getest door ze tot -30 te bevriezen, om vervolgens opgewarmd te worden tot +60 graden Celsius en weer bevroren tot -30. Hier moeten zij bestand tegen zijn om door de test te komen. Ook worden de horloges getest op dieptes tot 100 meter. Deze sporthorloges kunnen dus zeker tegen een stootje.

Ontdek Suunto

Tough meets tougher

De Suunto 9 Baro Titanium is de overtreffende trap van de 9 Baro. Dit multisporthorloge bevat niet alleen de meest populaire technologieën van Suunto, maar is ook gemaakt van de sterkste materialen van dit moment. De kast van het horloge is gemaakt van titanium met een grade 5. Dit materiaal heeft een uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding, waardoor de kast bestand is tegen zeer grote krachten en toch licht van gewicht is. Het glas is gemaakt van het sterkste horlogeglas, namelijk saffierglas. Geen zee is te diep, geen berg is te hoog, geen afstand is te lang. Een onverwoestbaar horloge voor de meest avontuurlijke sporters.

Suunto