Skip to main content

Suunto 7

Sports and life, combined

Pre-order now!
Suunto 7

Best of both worlds

Velen zullen het drukke, hedendaagse leven herkennen. Het combineren van je werk, je sociale leven en je trainingsschema kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Suunto heeft een nieuw multisporthorloge ontwikkeld met de bedoeling een brug te slaan tussen alle aspecten van jouw dagelijks leven. Ontmoet de Suunto 7. Suunto’s eerste horloge dat de veelzijdige sportervaring van Suunto combineert met de handige smartwatch-functies van Wear OS by Google.

Suunto 7 werkt samen met Android en iOS.

Suunto 7

Basis en meer

De Suunto 7 meet je hartslag via een geavanceerde polsmeting. Het horloge meet niet enkel je sportprestaties, zoals je hartslag, je VO2Max en de vooruitgang van je prestaties, maar meet ook je dagelijkse activiteiten zoals je slaapritme, stresslevels en herstelmomenten. Ook basisfuncties als een stappen- en calorieënteller zijn te gebruiken. Het sporthorloge bevat 70 voorgeprogrammeerde sportprofielen voor onder andere lopen, fietsen, zwemmen en fitness. Het sporthorloge is bestand tegen krassen en stoten, dankzij het Gorilla Glass scherm en het gebruik van duurzame, hoog kwalitatieve materialen. De Suunto 7 is een sporthorloge voor intensieve trainingen onder uitdagende omstandigheden, maar het is tegelijkertijd ook een stijlvolle smartwatch die je dagelijkse activiteiten nauwkeurig bijhoudt.

Bekijk de collectie

Online & offline

De batterij van je Suunto 7 sporthorloge gaat tot wel 48 uur mee in smartwatch modus. In GPS tracking modus gaat deze tot 12 uur mee. De geïntegreerde GPS-functie meet altijd nauwkeurig waar je je bevindt. Het meet je snelheid, ritme en afstand. Je kunt met de Suunto 7 ook gebruik maken van voorgeprogrammeerde outdoor maps, die je begeleiden tijdens het lopen van je route. Deze routes zijn ook offline beschikbaar. Via heatmaps heb je toegang tot de meest populaire routes voor 15 verschillende activiteiten.

Het besturingsysteem

De Suunto 7 draait op het Google besturingssysteem Wear OS. Hierdoor kun je het horloge volledig personaliseren naar je eigen wensen. Dankzij dit besturingssysteem kun je apps installeren vanuit Google Play, zoals Strava, Spotify, Google Assistant, Google Fit en Google Keep. Via WiFi-connectie blijft je sporthorloge altijd up to date via automatische software updates. Naast de vele mogelijkheden biedt het horloge ook een nieuwe en veiligere versie van Google Pay, waardoor je kunt betalen met je Suunto 7 sporthorloge.

Wil je meer weten over de Suunto 7? In onze blog nemen we een kijkje in alle functies van het sporthorloge. Ontdek of dit horloge bij jou past.

Lees de blog