Skip to main content

Saucony Vizipro

Geen reden om niet te gaan lopen in het donker

Ga elk uur van de dag van start

Wanneer het buiten donker wordt, is het voor veel lopers minder aantrekkelijk om een rondje te gaan lopen. Je bent vanzelfsprekend minder zichtbaar in de avond dan overdag. Maar laat je hierdoor niet tegenhouden. Want de Vizipro-collectie van Saucony zorgt voor de zichtbaarheid die jij nodig hebt om veilig op pad te gaan, zowel overdag als ‘s avonds!

Shop nu
Saucony Vizipro

Word gezien!

Als loper wil je onbezorgd en veilig op pad kunnen gaan, ook in het donker. De kleding en schoenen die je draagt kunnen hierin een grote rol spelen. Loopkleding in opvallende kleuren en met reflecteren elementen zorgen ervoor dat je opvalt wanneer er licht op je schijnt. Zo kan een voorbijrijdende auto of fietser je op tijd zien.

Saucony’s Vizipro-collectie is ontworpen voor de donkere dagen van het jaar. De fluorescerende collectie bestaat uit loopschoenen, kleding en accessoires die beschikken over strategisch geplaatste reflecterende elementen. Daarnaast zijn de felle kleuren niet alleen voor veiligheid maar ook voor vrolijkheid in de duisternis.

Saucony Vizipro

Uitgelichte producten

Saucony Vizipro

De juiste outfit

In de overgang van het zomerseizoen naar de winter kan het soms fris aanvoelen. Daarom heeft Saucony deze tussenjas ontwikkeld. Het jack is winddicht én waterafstotend. Mocht het weer tijdens je run ineens omslaan, hoef jij je nergens zorgen om te maken.

Shop kleding
Saucony Vizipro

Loopschoenen

Ook je loopschoenen kunnen voor extra zichtbaarheid zorgen. Saucony heeft ervoor gezorgd dat geliefde modellen zoals de Guide, Ride, Endorphin Speed en de Kinvara ook in de Vizipro-collectie terug te vinden zijn. De schoenen hebben felle kleuren en bovendien geven de veters zelfs licht!

Shop loopschoenen
Saucony Vizipro

Finishing touch

Naast het feit dat het in de winter eerder donker wordt, zullen de temperaturen ook sneller dalen. Er zijn flink wat accessoires die je kunnen helpen bij het warm houden van je lichaam tijden het lopen. Bijvoorbeeld deze handschoenen die goed opvallen in het donker.

Shop accessoires
Saucony Vizipro

Geen excuses meer

Met een reflecterende outfit, fijne loopschoenen en accessoires om je warm te houden zijn er eigenlijk geen excuses meer om je avondrondje over te slaan. Voor extra zichtbaarheid adviseren wij je om loopverlichting te dragen. Daarnaast is lopen in een groep ook een mogelijkheid om op te vallen in het donker.

Saucony Vizipro

Shop damesShop heren