Skip to main content

Runs like a dream

Saucony Triumph 20

Shop damesShop heren

Niet nadenken, gewoon doen.

De Saucony Triumph 20 is volledig gericht op comfort. Maak je klaar voor een run waarbij je niet eens hoeft na te denken (als je dat niet wilt). Met de Triumph 20 ervaar je zachtheid die lang aanhoudt. Deze neutrale loopschoenen zijn geschikt voor zowel korte als lange afstanden.

Saucony Triumph 20

Brand new ride

De Triumph 20 is perfect uitgebalanceerd. De geometrie en vorm van de schoenen geven hem rocker-achtige attributen met een alledaagse twist. De zool is ronder geworden waardoor de afwikkeling van de hiel naar de voorvoet soepeler verloopt.

Saucony Triumph

Upgraded cushioning

PWRRUN-schuim is niet nieuw in de schoenen van Saucony. Deze 20e editie van de Triumph bevat de lichtste PWRRUN+-schuimdemping ooit. Het voelt als een veer in elke stap en absorbeert 5% meer impact voor een snellere energieteruggave.

Comfort to go

Met een volledig nieuw bovenwerk en veterontwerp, stap je in een schoen die aanvoelt alsof hij speciaal voor jou is gemaakt. De hielkap is smaller en staat wat meer in de V-vorm, zodat je meer steun rondom de enkel ervaart.

Saucony Triumph

maximum comfort and softness

De Triumph 20 is de zachtste trainingsschoen van Saucony. Dit is de ultieme lange afstandsschoen, omdat het PWRRUN+ veel demping en energieteruggave heeft. PWRRUN+ foam is het zachtste en allerlichtste foam die Saucony ooit heeft gemaakt. Daardoor loop je makkelijker lange afstanden en met minder vermoeide benen na afloop. Benieuwd of de Triumph bij jou en je loopstijl past? Onze productexperts hebben de schoen voor je getest en nemen je in het blog mee door de ins and outs van het model.

Lees het blog
Saucony Triumph 20

Dames

Shop nu
Saucony Triumph 20

Heren

Shop nu