Skip to main content

De nieuwe go-to loopschoenen

De Saucony Ride ISO 2 en Omni ISO 2 zijn echte alleskunners als het gaat om lopen. Toch zijn deze modellen loopschoenen het meest geschikt voor het lopen van gemiddelde tot langere afstanden. De schoenen bieden namelijk een hoog draag-en loopcomfort. De Saucony Ride ISO 2 is ontworpen voor lopers met een neutrale loop. De Omni ISO is ontworpen voor overpronerende lopers.

Overeenkomsten

Saucony Ride ISO 2 en Omni ISO 2

ISOFIT en FORMFIT

Het ISOFIT-systeem in het bovenwerk geeft een zacht maar omsloten gevoel terwijl de FORMFIT- technologie steun en stabiliteit geeft.

Saucony Ride ISO 2 en Omni ISO 2

EVERUN en PWRFOAM

Een tussenzool bestaande uit twee lagen. De bovenste laag bestaat uit EVERUN dat extra demping en een hoge energieteruggave geeft. De onderste laag bestaat uit duurzaam PWRFOAM dat zorgt voor responsiviteit.

Saucony Ride ISO 2 en Omni ISO 2

Tri-Flex-slijtzool

De samenstelling van de Tri-Flex-slijtzool is iets aangepast en verbeterd. Hierdoor geeft de slijtzool meer grip en tractie tijdens het lopen. Ook is het grondcontact verbeterd dan in zijn voorganger.

Saucony Ride ISO 2

De Saucony Ride ISO 2 zijn neutrale loopschoenen met een bovenwerk van Engineered Double Jacquard Mesh. Bij de voorvoet en tenen is iets meer ruimte gecreëerd voor meer comfort. De ISOFIT en FORMFIT technologieën uit de Ride ISO zien we terug in de Ride ISO 2. De tussenzool bestaat uit een laag EVERUN dempingsmateriaal en een laag PWRFOAM. Deze combinatie is zeer duurzaam en erg responsief. De Tri-Flex slijtzool is iets dunner geworden. In de voorvoet is Crystal Rubber geplaatst. Dit rubber gaat langer mee en biedt een hogere energieteruggave tijdens het lopen.

Lees meer over dit model

Saucony Omni ISO 2

De Saucony Omni ISO 2 zijn loopschoenen voor overpronerende lopers. De vernieuwde hielkap is iets stijver geworden voor een groter lockdown gevoel tijdens het lopen. Het ISOFIT en FORMFIT uit de Omni ISO zien we terug in de Omni ISO 2. De tussenzool bestaat uit een combinatie van een bovenlaag van EVERUN-dempingsmateriaal en een laag PWRFOAM-materiaal. Deze combinatie geeft een zacht en comfortabel gevoel door effectieve schokabsorptie en demping. De Medial Post in de schoenen is iets verlengd om meer ondersteuning te bieden voor overpronerende lopers. De Tri-Flex-slijtzool biedt optimale grip en zorgt voor een zelfverzekerd gevoel tijdens het lopen.

Lees meer over dit model