Skip to main content

Salomon

Ultra Glide

Klaar voor alle terreinen

Shop nu

Ultiem comfort

Ervaar ultiem comfort met de nieuwe Ultra Glide van Salomon. Een trailschoen die geschikt is voor een groot scala aan oppervlakken. De Salomon Ultra Glide geeft vertrouwen op natte, droge, harde en losse ondergronden. Leg grotere afstanden af dankzij de soepele overgangen en veerkrachtige werking van de trailschoen.

Moeiteloos

Door middel van Contagrip MA gaat de Salomon Ultra Glide moeiteloos door alle oppervlakken. Met het lichtgewicht schuim dat is gemaakt van EVA en OBC ervaar je een krachtige energieteruggave tijdens je trailrun.

Sluitende pasvorm

De SensiFit-technologie zorgt ervoor dat de voet omsloten wordt. Dit zit aan de binnenkant van de schoen en zorgt voor een unieke pasvorm. Het 3D open mesh zorgt voor maximaal ademend vermogen. Het is makkelijk je schoenen aan en uit te trekken door middel van een Quicklace-systeem. Een sterke veter die je met één trekkracht aan- en uittrekt. Zo ben jij direct klaar voor het avontuur.

Far and wide

Wanneer je trainingsdoelen nogal uiteenlopen, heb je een schoen nodig die op alle vlakken goed is. De Ultra Glide houdt je comfortabel zonder je te verzwaren. Er is zoveel mogelijk grip, een goede pasvorm en lichtgewicht comfort in de Ultra Glide toegevoegd zodat jij klaar bent om elke langeafstandsuitdaging aan te gaan.

Salomon Ultra Glide

Heren

Shop nu
Salomon Ultra Glide

Dames

Shop nu