Skip to main content

Salomon

Trail

Verken nieuwe plekken met de items van Salomon

Time to play!

Vaak staat het leven ons in de weg om echt weer kind te kunnen zijn. Buitenspelen kan een gevoel geven van vrijheid. Salomon probeert mensen te inspireren om weer buiten te zijn. De producten die Salomon ontwikkelt dragen bij aan een zeker gevoel wanneer jij buiten bent.

Salomon trailcollectie

Salomon Ultra Glide

Trailschoenen zijn onmisbaar tijdens jouw trailavontuur. Een trailschoen die uiterst geschikt is voor de lange afstandtrails is de Ultra Glide van Salomon. Door het lichtgewicht schuim van EVA een OBC ervaar je een krachtige energieteruggave. Op deze manier kan je makkelijk de natte, droge, harde en losse ondergronden begaan.

Shop de Ultra Glide
Salomon trailcollectie

Salomon Madcross

Naast de Speedcross en de Supercorss is er ook nog de Madcross in de crossfamilie. De Salomon Madcross is geschikt voor alle terreinen die je gaat trotseren. Zodra je deze trailschoen aan hebt zal je voelen dat deze goed aansluit en het bovenwerk rekbaar is. Dit maakt de schoen comfortabel. De contactgrip-slijtzool zorgt ervoor dat je een duurzame trailschoen hebt waarmee je de steun hebt die je nodig hebt.

Shop de Madcross

Blijf gehydrateerd

Tijdens een trail kan je lange afstanden afleggen. Dan is het wel lekker om wat te drinken voor onderweg bij je te hebben. In dit Sense Pro 5 vest van Salomon zitten twee soft-flasks van 500ml bijgeleverd. Deze passen in de voorvakken waar ze voor gemaakt zijn. Voor deze vakken zitten kleinere vakjes waar je items in kan doen waar je snel en gemakkelijk bij wilt. Verder heb je achterin het vest nog ruimte voor een jasje. Zo hoef je jouw jasje wanneer je deze uit wilt doen niet om je eigen lichaam te dragen.

Shop rugtassen
Salomon trailcollectie

Nieuwe collectie van Salomon

Het model op de foto draagt een waterdichte jas. Hier zit hoogwaardig Pertex in verwerkt. Dit materiaal is ook nog eens winddicht en licht van gewicht. Deze jas is te dragen over rugzakken en drinksystemen dragen tot en met 12 liter. Wanneer het warmer wordt is de jas weg te stoppen in een van de vele rugzakken van Salomon.

Shop jassen

De short die wordt gedragen heeft een aansluitende binnenbroek met een los vallende buitenbroek er overheen. De binnenbroek kan makkelijk vuil en zand tegenhouden die tijdens jouw trail opspatten om schuurplekken te voorkomen.

Shop shorts
Salomon trailcollectie