Skip to main content

Nieuw: Polar Vantage M2

Het alles-in-één sporthorloge voor die sportieve mindset.

Alles-in-één maatje

De Polar Vantage M2 is ervoor gemaakt om samen met jou nieuwe persoonlijke records te halen. Dit horloge met GPS zal jouw inzet van vandaag omzetten in slimme data, zodat jij de volgende dag het verschil kan maken. De Polar Vantage M2 biedt de begeleiding die je nodig hebt, elke dag en overal, om jouw doelen te kunnen bereiken. De prestaties die jouw lichaam levert worden gevisualiseerd zodat je inzicht hebt in de uitgebreide informatie die je nodig hebt.

Alles wat je nodig hebt

De Polar Vantage M2 biedt een volledig pakket aan functies. Overal is aan gedacht. Zo meet je je hartslag nauwkeurig op professioneel niveau en kan je jouw muziek bedienen op het horloge tijdens het lopen. Maar hier blijft het niet bij, er zijn flink wat extra functies beschikbaar om jou optimaal te begeleiden. Niet alleen tijdens je run, maar ook in jouw hele sportieve leven. Tijdens je training, rust en herstel word je via diverse functies geholpen om het beste uit jezelf te halen.

Shop Polar Vantage M2

Polar Vantage M2 functies

Dit horloge heeft in totaal 16 functies ingebouwd. Neem een kijkje in een aantal van deze functies om te zien wat ze voor jou en je loopdoelen kunnen betekenen.

Precision Prime

De Polar Vantage M2 maakt gebruik van Polar Precision Prime sensorfusietechnologie om je hartslag via de pols te volgen. Deze technologie is bruikbaar met andere sensortechnologieën zoals de hartslagsensoren die los verkrijgbaar zijn.

Nightly Recharge

Hoe opgeladen begin jij aan je dag? De Polar Vantage M2 kan dit precies vertellen. Zo weet jij hoe goed je herstelt bent in de nacht en hoe je deze dag het beste kan invullen.

Training Load Pro

Een overzicht met belasting en tolerantie. De Polar Vantage M2 meet waarin jouw trainingssessies jou hebben belast en wat de invloed is op je prestaties.

FitSpark

Dagelijks ontvang je workouts die bijdragen aan jouw herstel, fitheid en trainingsgeschiedenis. Hierbij word je begeleidt door de workouts, wat zowel cardiotraining, krachttraining en ondersteunende training kan zijn.

FuelWise

Beheer je brandstof tijdens een lange run of wedstrijd. FuelWise zorgt ervoor dat jij op tijd weet wanneer jij je brandstof moet bijvullen. Zo voorkom je dat je de man met de hamer onderweg tegenkomt.

Serene

Tijd voor ontspanning! Met Serene leer je om een moment voor jezelf te nemen en eens diep adem te halen. Hiermee haal je het stressniveau naar beneden, leer je veerkracht op te bouwen en je concentratie te verbeteren.

Polar Flow

De Polar Vantage M2 is uitgerust met Polar Flow waarmee je al je trainingen kunt plannen en vervolgens je resultaten kunt analyseren. Deze resultaten kan je delen met je trainer via de gratis Polar Flow for Coach webservice. Je hoogtepunten kan je delen met jouw vrienden. Daarnaast kun je je aansluiten bij een groep en laat de Polar Flow-community je helpen je doelen te bereiken.

Shop Polar Vantage M2