Skip to main content

Polar Grit X

De Polar Grit X is een outdoor multisporthorloge. Robuust, maar toch licht van gewicht. Met diverse trainingsfuncties, kompas, ingebouwde gps, hoogtemeter en Polar’s unieke Smart Coaching functies ben je klaar om elk avontuur aan te gaan.

Power through anything

Polar Grit X
Polar Grit X
Polar Grit X

Specificaties

Batterij

De ultralange batterijduur en verschillende energiebesparende opties zorgen ervoor dat de Grit X je zelfs tijdens je langste avonturen niet in de steek laat.

Routes

De Polar Grit X helpt je nieuwe routes ontdekken. Plan je routes gemakkelijk in met Komoot en importeer deze in je sporthorloge. Zo kun je voorbereid op pad.

Running program

Dit persoonlijke trainingsprogramma wordt continu aangepast aan de hand van je voortgang en trainingsgegevens. Train voor 5km, 10km, halve- of hele marathon.

Herstelmeting

Nightly Recharge is een automatische herstelmeting gedurende de nacht. Het laat je zien hoe goed je lichaam herstelt van belasting en alledaagse stress.

Energie

Bekijk tijdens je training hoe je lichaam verschillende energiebronnen verbruikt. De Grit X verdeelt je energieverbruik in koolhydraten, eiwitten en vetten.

Polar Flow

De Polar Grit X ondersteunt meer dan 130 verschillende sporten met eigen algoritmes. Kies je favoriete sporten in de PolarFlow app en voeg ze toe in je horloge.

Jouw trainingsmaatje

Trainen met een sporthorloge geeft meer inzicht in je prestaties waardoor je het meeste uit je trainingen kunt halen. De Grit X gaat hierin nog een stap verder. Door verschillende functies aan te bieden kun je zonder twijfel erop uit trekken. Het horloge kan je helpen jouw trainingsdoelen te behalen zonder je lichaam te overbelasten. De Polar Grit X kan wel tegen een stootje en daarom is het horloge voor meerdere sporten geschikt. In onze blog lichten we de belangrijkste functies van het sporthorloge uit. Ontdek of dit horloge bij jou past.

Bekijk blog
Polar Grit X
Polar Grit X