Skip to main content

Over All4running

Ons ontstaan

Onze winkels

Onze webshop

Ons team

Liefde voor de sport en voor lopen in het bijzonder. Dat is wat ons bij All4running drijft. Met tientallen jaren aan loopervaring in onze benen wijzen wij jou als loper graag de weg. Hoe we dat doen?

Onze winnaarsmentaliteit gecombineerd met onze vakkennis maakt dat wij als specialisten altijd streven naar het beste: we willen de beste producten aanbieden. Maar met dat alleen nemen we geen genoegen. Die specialistische producten van hoge kwaliteit bieden we aan met de beste service. Die service naar de loper, onze vakkennis en liefde voor de loopsport voeren bij ons daarom altijd de boventoon. Zowel in onze winkels, in onze webshop als binnen ons team.

Ons ontstaan

Het startschot voor onze carrière werd eind 2011 gegeven. De bestaande gespecialiseerde loopwinkels en webshops voldeden niet aan de eisen van de moderne tijd en boden niet het assortiment dat aan de wensen van de toegewijde loper kan voldoen. Het was tijd voor de loopspeciaalzaak van de toekomst. Er werden een webshop én fysieke winkel gebouwd, die elkaar versterken en aanvullen. Nog altijd is de wisselwerking tussen winkels en webshop belangrijk binnen het bedrijf. Als één geheel streven we ernaar de grootste running specialist van Europa te worden.

Onze winkels

All4running heeft vier fysieke winkels in Nederland. In zowel de Flagship Store in Alkmaar als de Shoe Advisors in Amsterdam, Den Haag en Utrecht is het mogelijk om een gratis loopanalyse te laten uitvoeren.

Meer informatie over onze winkels

Onze webshop

In onze webshop bieden we een ruim assortiment aan loopschoenen, kleding, accessoires, elektronica en sportvoeding. Al deze producten staan opgeslagen in ons 12.000m² grote distributiecentrum dat half 2020 opgeleverd werd. Vanuit daar worden online bestellingen én winkelaankopen naar onze klanten verstuurd.

De mensen achter de webshop zorgen ervoor dat de producten een plekje op de website krijgen en geven in onze blogs meer informatie over het assortiment. Daarnaast zit onze klantenservice zeven dagen per week klaar om alle vragen van klanten te beantwoorden.

Neem contact met ons op

Ons team

Uiteraard draait service en advies niet alleen om technische snufjes, maar is het toch vooral een kwestie van mensenwerk. Daarom bestaat ons team uit echte lopers. Hoe fanatiek ze ook zijn, ze weten allemaal wat het beste is en begrijpen bovenal waar een loper naar op zoek is. Of je nu naar onze klantenservice belt of langskomt in de winkels, je krijgt altijd een loper te spreken.

Werken bij

All4running?

Check de vacatures