Skip to main content

DREAM ON.

The On mission: To ignite the human spirit through movement.

flow state

Bij On geloven ze dat er ongelooflijke dingen gebeuren wanneer mensen bewegen. In beweging zijn tikt aan op de plek in het onderbewustzijn waar inspiratie ligt. Het wordt de flowtoestand genoemd: Een gemoedstoestand waar actie en bewustzijn in elkaar overvloeien, waardoor we volledig opgaan in het moment. Een truc voor de geest, die ons helpt groter en beter te dromen.

Bekijk On voor damesBekijk On voor heren
NEWEST PRODUCT

Next-level cushioning & energy return

Cloudmonster 2

Road Running
Max Cushioning

Een loopschoen ontworpen met een gedurfde rocker dat je vooruit stuwt. Met de On Cloudmonster 2 kun je zachte landingen en maximale veerkracht verwachten.

Het Helion SuperFoam in de tussenzool zorgt voor een lichtgewicht gevoel en voor veel demping bij elke stap. Naast Helion superfoam zorgt de Max CloudTec-technologie voor het verdelen van de druk die ontstaat tijdens de impact van de landing. De Max CloudTec heeft de grootste CloudTec-elementen die On ooit heeft gemaakt. Verder heeft de schoen een op maat gemaakt Speedboard, een plastic plaat, die zorgt voor stabiliteit en een explosieve afzet naar de voorvoet.

CloudTec explained

In alle modellen van On vind je de CloudTec-technologie. Deze bestaat uit drie verschillende elementen. Ten eerste de unieke Clouds, die samen de buitenzool vormen. Deze wolkjes kunnen zowel horizontaal als verticaal schokken opvangen en maken je landing daardoor extra zacht.

Naast de Clouds omvat CloudTec ook ‘Speedboard’ en ‘Helion’. Het speedboard is een plaat wat een efficiënte voetafwikkeling stimuleert. Het heeft per schoenmodel een ander ontwerp. In wedstrijdschoenen is het Speedboard bijvoorbeeld extra responsief. Het dempingsmateriaal van On heet Helion. Door de combinatie van stijvere en zachtere stukken voelt het zacht en soepel aan. Daarnaast is het bestand tegen temperatuurwisseling en is daardoor duurzaam.