Skip to main content

Odlo Yakwarm

#zeroexcuses

Ben je klaar voor je volgende loopuitdaging deze winter? Met de Yakwarm-collectie van Odlo hoef je je geen zorgen te maken om de kou. De multifunctionele items uit de collectie beschikken over natuurlijke verwarmingseigenschappen van jakwol. In combinatie met de Bodymapping-technologie, waarbij functionele zones meer ventilatie krijgen dan andere delen, kun jij zelfs op de koudste dagen lekker blijven trainen.

Odlo Yakwarm

Yak keeps you warm

Al decennia lang

Een jak, in het Engels Yak, is een rundersoort dat je het meest vindt in Centraal-Azië. De vacht van deze dieren is lang en dik. Hierdoor kunnen zij zichzelf warm houden in het koude Himalayagebergte. Er wordt al decennia lang gebruikt gemaakt van de wol van de jak voor kleding.

Jakwolvezels

Odlo maakt gebruik van jakwol in hun Yakwarm-collectie. De jakwolvezels worden in de stof van de loopkleding gemengd. Hierdoor biedt de stof extra zachtheid, een ademend vermogen en een actieve opwarming. In vergelijking met andere natuurlijke mengels met bijvoorbeeld merinowol, biedt het jakwol een hogere geurbestendigheid.

Odlo Yakwarm-collectie

Dames

Shop nu

Odlo Yakwarm-collectie

Heren

Shop nu