Skip to main content

Odlo Ceramicool

Je inhouden tijdens een rondje lopen vanwege de warmte is niet meer nodig. Want voor de warmere dagen heeft het merk Odlo speciaal voor lopers een innovatieve technologie ontwikkeld. Deze technologie genaamd Ceramicool verlaagt jouw huidtemperatuur met 1°C. Zo kun jij je ook op de warme dagen optimaal focussen op je loopsessie.

Keep it cool
De Ceramicool technologie van Odlo verlaagt jouw huidtemperatuur met 1°C. Zo kun je optimaal trainen en het beste halen uit je runs.

Multifunctioneel
De loopshirts en -broeken uit de Ceramicool collectie zijn ook zeer goed te dragen als ondergoed wanneer de temperaturen een beetje dalen.

Uiterst comfortabel
Het materiaal beschermt tegen UV-straling en is bovendien uiterst comfortabel. Geniet keer op keer van een prettige loopsessie

Hoe werkt het?

Odlo Ceramicool is gebaseerd op een actieve afkoelende technologie waarbij de lichaamstemperatuur met 1 graden wordt verlaagd. De keramische deeltjes in de garen hebben een hoog warmtegeleidend vermogen en voeren overtollige lichaamswarmte af. Daarnaast bevorderen de vezels die in de garen zitten ook de afvoer van het lichaamswarmte. Dit is mogelijk doordat de vezels minuscule luchtkanalen creëren.

Odlo Ceramicool

Wat vindt de specialist?

All4running collega Sarina testte een aantal Odlo Ceramicool artikelen. Het Odlo Ceramicool Blackcomb T-shirt en de Odlo Zeroweight Ceramicool 2in1 Shorts. “Ik voelde wel degelijk verschil tussen mijn Odlo Ceramicool setje en mijn andere loopkleding. De Ceramicool artikelen voelen minder drukkend aan op je lijf tijdens het lopen en na je run koel je ook weer wat sneller af.” Benieuwd naar haar vergelijkingen en de volledige review? Je leest het allemaal in de blog.

Lees de review hier

One degree makes all the difference