Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=Iwq9GgOBQt0

Exclusief bij All4running

Nike VaporFly 4%

Flyknit

Shop direct

Exclusief bij All4running

In de Benelux shop je de Nike VaporFly 4% Flyknit alleen bij All4running. Een uniek paar loopschoenen dat maar bij een klein aantal retailers in de wereld beschikbaar is. De nieuwe diep blauwe variant heeft zijn intrede gemaakt in de Nike-collectie. We kennen de Nike VaporFly 4% Flyknit als een unieke wedstrijdschoen die is ontworpen voor ongekende snelheid.

De VaporFly is gemaakt voor maximale snelheid. Het Flyknit bovenwerk vormt zich naar de voet en biedt een optimaal ademend vermogen. Bij de middenvoet is een voetholte-band toegevoegd. Hierdoor zijn de voeten goed omsloten tijdens het hardlopen. De Nike ZoomX Foam is een zeer responsief materiaal, dat veel energie teruggeeft. Tijdens laboratoriumtesten bleek, dat atleten met deze schoen 4% efficiënter hardlopen dan met de Zoom Streak 6, die hiervoor Nike’s nieuwste en snelste marathonschoen was.

Nike Breaking 2

Drie professionele lopers probeerden de mythische marathongrens van twee uur te doorbreken. Alles draaide om het creëren van de meest ideale omstandigheden voor drie van de beste hardlopers ooit. Er werd rekening gehouden met de weersomstandigheden, voeding, herstel, genetica. Niets werd vergeten. Er werd gelopen op de Nike VaporFly Elite, de VaporFly die volledig werd aangepast aan de loopstijlen van de hardlopers. Eliud Kipchoge rende de wereld dichterbij die bijna onderbreekbare barrière. Met 2:00:25 zette hij een nieuw wereldrecord.