Skip to main content

Run like the wind,

even through the rain.

Met de Nike Run Division Shield-collectie is geen regenbui te zwaar. Dus rits je jas dicht, strik je veters en zeg "whatever to the weather".
Reflecterend, licht en warm

De ideale tussenlaag

De shirts uit de Run Division Schield-collectie van Nike kunnen perfect dienen als tussenlaag. In het drie-lagen-principe heeft een tussenlaag als doel isolerend te zijn. Daarnaast zorgt het ervoor dat vocht beter wordt afgevoerd. Het zachte en elastische Nike Element Run Division 1/2 Zip Shirt is hier een goed voorbeeld van. Door het praktische, nauwsluitende design met reflecterende elementen is dit shirt ideaal voor elke moment van de dag. Of neem bijvoorbeeld Sphere Run Division Top. Dit lange mouwen shirt beschikt over een waterafstotende wolmix je warm en droog houdt.

Bekijk alle Nike Shield loopshirts
Alles compleet

Nike Shield Jackets

Bij optimale bescherming tegen de regen, denk je al gauw aan een regenjas. Nike heeft jacks ontwikkeld die je beschermen tegen alle weersomstandigheden. Het Nike Shield Flash Run Division Jacket is bijvoorbeeld niet alleen waterbestendig, maar ook winddicht. Dit jasje beschikt zelfs over wanten die je extra warm houden en gemakkelijk weg kunt vouwen als je ze niet gebruikt. Om optimaal te profiteren van het systeem om warm te blijven, kun je het beste een jack uit deze lijn combineren met de overige kledingstukken uit de Run Division Shield-collectie.

Bekijk alle Nike Shield jacks
Gear voor nat weer

Nike Phenom Elite Shield Run Division Pants

Als je op zoek bent naar een functionele eyecatcher, dan is de Nike Phenom Elite Shield Run Division Pants iets voor jou. Deze loopbroek houdt regen en wind tegen en is dus ideaal voor een run in mindere weersomstandigheden. Het Shield-materiaal zorgt voor de juiste bescherming, terwijl de ritssluiting in twee richtingen ervoor zorgt dat je zelf de mate van luchtcirculatie kunt bepalen. De zachte mesh-voering geeft je net dat beetje extra warmte. En de waterbestendige zakken zorgen ervoor dat je je essentials mee kunt nemen.

Shop de Shield Run Division Pants
Supersnel lopen

Loopschoenen met een laagje Shield

Maak je outfit af met een paar waterbestendige loopschoenen. Zo vind je bijvoorbeeld in de Run Division Shield-collectie de Pegasus 37 en de React Miler. Deze loopschoenen beschikken over een waterafstotend laagje over het bovenwerk en afgedichte naden. Zo blijven je voeten droog tijdens het lopen in regenachtige weersomstandigheden.

Shop hardloopschoenen