Skip to main content

Nike Fast Pack

Your racing shoe for the future of fast

Time saved.

Wat als er een manier was om alles terug te krijgen wat je in de sport hebt gestopt waar je zo van houdt? En niet alleen de energie en de inspanning, maar ook de tijd? Stel je een raceschoen voor die zo snel is, dat hij je naar de finish kan teleporteren. Deze zomer verandert Nike alles wat jij dacht te weten over snelheid. Met schokbeschermingstechnologie die zijn tijd ver vooruit is, voel je je fris en klaar voor meer, zelfs na een marathon.

Shop damesShop heren

Your Race Day Machine. 

Your Race Day Machine. 

Your Race Day Machine. 

Your Race Day Machine. 

Your Race Day Machine. 

Your Race Day Machine. 

Air Zoom Alphafly
NEXT% 2

Met een aantal kleine updates heeft de Nike Air Zoom Alphafly Next% Flyknit 2 stappen gezet richting nieuwe records. De toevoeging van ZoomX materiaal onder de Zoom Air Units geven de schoen een responsiever afzet vanaf de voorvoet. Deze wedstrijdschoen is nu ook stabieler door een bredere zool bij zowel de hak als de voorvoet waardoor je makkelijker door bochten kunt lopen.

Shop nu

ZoomX Vaporfly NEXT% 3

De Vaporfly is een van de snelste wedstrijdschoenen op de markt. Deze derde editie is van top tot teen vernieuwd, zodat geen enkel record meer veilig is. De Nike Vaporfly is ongeveer 17 gram lichter, maar heeft meer demping in de hiel en voorvoet. Deze wedstrijdschoenen helpen jou om persoonlijke records na te jagen, of je nu 10 kilometer loopt of een marathon. Door de vernieuwingen is de ZoomX Vaporfly Next% 3 nu stabieler, energieker en sneller dan ooit.

Shop nu

Zoom Fly 5

Overbrug de kloof tussen je trainingsrun in het weekend en de wedstrijddag in een stevig design dat je niet alleen aan de startlijn van je favoriete race kunt dragen, maar ook in de dagen en maanden na je overwinning. De Zoom Fly 5 is comfortabel en betrouwbaar, en zorgt voor een veerkrachtig gevoel waardoor je je snel en fris voelt. Dat soort veelzijdigheid is ongewoon op loopgebied. Maar wie zegt dat je niet alles kunt hebben?

Shop nu

Air Zoomx
streakfly

De Nike Streakfly is een gestroomlijnde en comfortabele snelle schoen die is ontworpen om hardlopers een voorsprong te geven tijdens trainingen en wedstrijden. De Streakfly is een echte snelheidsduivel die het beste tot zijn recht komt bij wedstrijden 5 tot 10 km en tijdens tempo- en intervaltrainingen. Breng je prestaties naar een hoger niveau met deze wedstrijdschoen!

Shop nu

Find your fast

Snel heeft voor iedere loper een andere betekenis. In de Fast Family van Nike vind je wat jij nodig hebt voor trainingen en wedstrijden. De modellen delen hetzelfde DNA, maar ook generaties aan oude kennis en innovaties op basis van lopersgegevens.

Shop damesShop heren