Skip to main content

Nike Fast Pack

Your racing shoe for the future of fast

Shop Nike Fast pack

Time saved.

Wat als er een manier was om alles terug te krijgen wat je in de sport hebt gestopt waar je zo van houdt? En niet alleen de energie en de inspanning, maar ook de tijd? Stel je een raceschoen voor die zo snel is, dat hij je naar de finish kan teleporteren. Deze zomer verandert Nike alles wat jij dacht te weten over snelheid. Met schokbeschermingstechnologie die zijn tijd ver vooruit is, voel je je fris en klaar voor meer, zelfs na een marathon.

Leave Yourself in the Dust. 

Leave Yourself in the Dust. 

Leave Yourself in the Dust. 

Leave Yourself in the Dust. 

Leave Yourself in the Dust. 

Leave Yourself in the Dust. 

Air Zoom Alphafly
NEXT% 3

De Nike Air Zoom Alphafly Next% 3 is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen. Snelle tijden lopen op afstanden tot de marathon is gemakkelijk met de Air Zoom Alphafly Next%, die daarnaast ook goed is voor lange duurlopen in een hoger tempo. Ontworpen om je snelheid, stabiliteit en vertrouwen te vergroten tijdens elke race. Ga voor goud met deze wedstrijdschoen!

Shop nu

ZoomX Vaporfly NEXT% 3

De Vaporfly is een van de snelste wedstrijdschoenen op de markt. Deze derde editie is van top tot teen vernieuwd, zodat geen enkel record meer veilig is. De Nike Vaporfly is ongeveer 17 gram lichter, maar heeft meer demping in de hiel en voorvoet. Deze wedstrijdschoenen helpen jou om persoonlijke records na te jagen, of je nu 10 kilometer loopt of een marathon. Door de vernieuwingen is de ZoomX Vaporfly Next% 3 nu stabieler, energieker en sneller dan ooit.

Shop nu

Air ZoomX
Streakfly

De Nike Streakfly is een gestroomlijnde en comfortabele snelle schoen die is ontworpen om hardlopers een voorsprong te geven tijdens trainingen en wedstrijden. De Streakfly is een echte snelheidsduivel die het beste tot zijn recht komt bij wedstrijden 5 tot 10 km en tijdens tempo- en intervaltrainingen. Breng je prestaties naar een hoger niveau met deze wedstrijdschoen!

Shop nu

Find your fast

Snel heeft voor iedere loper een andere betekenis. In de Fast Family van Nike vind je wat jij nodig hebt voor trainingen en wedstrijden. De modellen delen hetzelfde DNA, maar ook generaties aan oude kennis en innovaties op basis van hardlopersgegevens.

Shop damesShop heren