Skip to main content

Your workhorse with wings

Nike Air Zoom Pegasus 38

Je gevleugelde werkpaard is terug! De Nike Air Zoom Pegasus 38 biedt de vertrouwde veerkracht bij elke stap en heeft hetzelfde responsieve foam als zijn voorganger. Ventilerende mesh in het bovenwerk combineert comfort en stevigheid met een bredere pasvorm bij de neus.

Veelzijdigheid

Niet voor niets staat de Pegasus bekend als de meest veelzijdige loopschoen uit het assortiment van Nike. Ook dit jaar bewijst het model zich weer. De Nike Air Zoom Pegasus 38 is ontworpen voor neutrale lopers en voor het lopen van zowel lange als korte afstanden op allerlei tempo’s.

Iets ouds,
iets nieuws

Omdat de Air Zoom Pegasus één van Nike’s bestverkochte modellen is, zullen er geen drastische wijzigingen plaatsvinden bij de ontwikkeling van een nieuwe editie. De 38e editie biedt dan ook het comfort dat je mag verwachten van de Pegasus. Nike heeft voorvoet wat breder gemaakt zodat je meer ruimte hebt voor je tenen. Het bovenwerk is gemaakt van mesh-materiaal, wat zorgt voor goede ventilatie tijdens het lopen en het rekt mee met je voeten.

Nike Pegasus 38

Veerkracht bij elke stap

Het lichte Nike React Foam is zeer veerkrachtig. In de Pegasus 38 zit meer foam dan in zijn voorganger en dat zorgt voor betere demping. Om nog meer veerkracht te genereren bevat de Pegasus 38 ook een Zoom Air unit. Deze is dichter bij de voet geplaatst voor meer responsiviteit. Deze Air Unit is genderspecifiek afgestemd om de druk onder de voet zo optimaal mogelijk op te vangen. Uiteraard heeft Nike ervoor gezorgd dat het gewicht van de middenzool laag is gebleven, waardoor het vertrouwd lichte gevoel van de Pegasus weer is meegenomen.

Wil je meer weten over de technologieën van de Nike Air Zoom Pegasus 38? Bekijk dan onze blog waarin we je meenemen door alle ins en outs van dit topmodel.

Bekijk blog
Nike Air Zoom Pegasus 38

Dames

Shoppen
Nike Air Zoom Pegasus 38

Heren

Shoppen