Skip to main content

New Balance Lookbook

Loopkleding voor het najaar

New Balance Lookbook

Loop-

kleding voor het najaar

Fraai & functioneel

Met een fijne loopoutfit geniet je nog meer van je run. In het najaar kan het weer erg wisselvallig zijn. Wat draag je bijvoorbeeld als het regent en wat kun je het beste uit je kast halen als koud is? In de stijlvolle najaarscollectie van New Balance is er voor elke loper en ieder weertype wel een passende outfit.

Shop de najaarscollectie

All4running kledingtips

Het drie-lagen-systeem

Basislaag

Deze laag dient met name voor het afvoeren van vocht. Zo blijf je droog en voorkom je afkoeling. De laag kan bestaan uit een singlet of t-shirt met goede vocht afvoerende eigenschappen.

Tussenlaag

Deze laag heeft voornamelijk een isolerende functie. De tussenlaag beschermt je tegen winterse kou van buitenaf en dat zorgt voor minder energieverspilling.

Buitenlaag

Een jas over je kleding beschermt je tegen koude wind en/of regen. Om afkoeling door wind te voorkomen is het belangrijk dat een loopjas winddicht is.

Een goede basislaag & tussenlaag

Loop-
shirts

De loopshirts van New Balance bevatten de sneldrogende en hoogwaardige NB DRYx-technologie. Deze technologie voert vocht af van je lichaam en zorgt ervoor dat je kunt sporten zolang jij wilt.

Shop damesShop heren
Door wind en regen

Loop-
jassen

Wind heeft een sterke invloed op je temperatuursbeleving. Om afkoeling door wind te voorkomen is het belangrijk dat een loopjas winddicht is. De loopjasjes van New Balance zijn gemaakt van windproof en waterafstotend materiaal. Dit maakt de jacks ideaal voor het lopen in de regen of op koudere dagen.

Shop damesShop heren
Door wind en regen

Loop-
jassen

Wind heeft een sterke invloed op je temperatuursbeleving. Om afkoeling door wind te voorkomen is het belangrijk dat een loopjas winddicht is. De loopjasjes van New Balance zijn gemaakt van windproof en waterafstotend materiaal. Dit maakt de jassen ideaal voor het lopen in de regen of op koudere dagen.

Shop damesShop heren
Van short naar tight

Loop-
tights

Een looptight is ontworpen om wrijving en irritatie tijdens het lopen te voorkomen. De gestroomlijnde pasvorm geeft minder weerstand tijdens het lopen, waardoor je comfortabel loopt tijdens de koude dagen.

Shop damesShop heren