Skip to main content

New Balance
Fresh Foam Lazr v2

Shop direct

De New Balance Fresh Foam Lazr v2 zijn stijlvolle loopschoenen die gemaakt zijn voor het leveren van topprestaties. De Lazr v2 is een relatief jong model van New Balance. Maar de loopschoenen hebben zich nu al bewezen als een zeer geliefde neutrale schoen. De New Balance Fresh Foam Lazr v2 beschikken over diverse technieken die optimaal comfort en ondersteuning bieden.

New Balance Fresh Foam Lazr v2

What’s in it for me?

Het bovenwerk van de New Balance Fresh Foam Lazr v2 is gemaakt van Hyposkin materiaal dat zich aan de beweging van jouw voeten aanpast. Hierdoor worden de voeten effectief ondersteunt. De Lazr v2 is, naast de neutrale lopers, ook zeer geschikt voor lopers met blessuregevoelige enkels. De versteviging in de hiel biedt namelijk extra bescherming. Net zoals veel nieuwe New Balance loopschoenen beschikt ook de Lazr v2 over het innovatieve Fresh Foam materiaal in de tussenzool. Om de zool nog wat flexibeler en zachter te maken is hij bewerkt met speciale Hexagon laserbewerking. Wil je meer weten over de technologieën in de New Balance Fresh Foam Lazr v2? Lees dan onze blog!

Lees meer

A springy ride!

Fresh Foam is een uniek soort dempingsmateriaal waarbij het draait om het geven van demping zonder energie kwijt te raken. Twee elementen in het bijzonder maken Fresh Foam zo’n innovatieve uitvinding: het EVA-materiaal en de 3D structuur van de zool. Daarnaast is de Hexagon geometrie in de tussenzool gegraveerd. Deze speciale laserbewerking maakt de zool flexibeler en zachter wat zorgt voor nog meer comfort.

Ontdek New Balance Fresh Foam