Skip to main content

Betrouwbare ondersteuning

New Balance

860v10

Shop nu

De populaire 860-serie loopschoenen van New Balance is een nieuwe editie rijker. De 860v10 biedt de betrouwbare ondersteuning bij overpronatie die je van het model gewend bent en is ontworpen voor het lopen van lange afstanden.

Veters vast en gaan

Ervaar responsieve demping en betrouwbare ondersteuning. Wanneer jij aan je run begint, zorgt de duurzame TruFuse-middenzool voor langdurige demping terwijl de Dual-Density Medial Post zorgt voor stabiliteit. De New Balance 860v10 is ontworpen voor overpronerende lopers en biedt ondersteuning waar jij dat nodig hebt. Het Engineered Mesh-bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze heeft een hoog ademend vermogen. Zo blijven je voeten koel tijdens het lopen. Daarnaast biedt de New Balance 860v10 een hoge energieteruggave door het Blown Rubber onder de voorvoet in de slijtzool. Dit maakt de 860v10 zeer geschikt voor het lopen van lange afstanden.

New Balance 860v10

Old vs New

Wat is er veranderd in de New Balance 860v10? Om dit in kaart te brengen leggen we de 10e versie naast zijn voorganger, de v9.

New Balance 860 New Balance 860v10
  • De zachtere samenstelling van Acteva- en Abzorb-materiaal in de v10 zorgt voor meer comfort.
  • De Dual-Density Medial Post loopt schuin naar buiten af, wat zorgt voor meer geleidelijk opvangen van de overpronatie. In de voorgaande modellen liep deze recht naar beneden.
  • De nieuwe stuggere slijtzool met een doorlopende middenvoet neemt de functie van T-Beam uit de v9 over. Dit zorgt voor volledig grondcontact.
  • De nieuwe Ultraheel zorgt voor een betere fit dan de voorganger met meer comfort. Daarnaast verkleint deze de kans op irritaties.

860v10

Voor dames

Shop nu

860v10

Voor heren

Shop nu