Skip to main content

Mizuno Wave Skyrise 2

X

Rijksmuseum

EEN ODE AAN DE TCS AMSTERDAM MARATHON

Japanse kunst en traditie

Mizuno is al meer dan 20 jaar sponsor van de Amsterdam Marathon. Voor deze speciale gelegenheid brengt Mizuno een Limited Edition uit van de Wave Skyrise 2. Deze schoen is uitgebracht in samenwerking met het Rijksmuseum in Amsterdam. De prachtige Japanse kunst en traditie delen met de hardlopers is het gezamenlijke doel. Geniet van het kunstwerk aan je voeten!

Play Video

Bekijk de video

Mizuno Wave Skyrise 2 Chidori

Chidori

Duizend vogels: dat is wat Chidori in het Japans betekent. Het staat voor Senba-tsuru, een traditionele handeling waarbij duizend kraanvogels uit origamipapier worden gevouwen om een wens te laten uitkomen. Mizuno vindt zijn oorsprong in Japan. Daarom was het kunstwerk uit het Rijksmuseum ‘Japanse kimono’s met kraanvogels’ perfect voor het ontwerpen van de Limited Edition. Daar is het patroon op de hiel van de Wave Skyrise 2 op gebaseerd. De kraanvogels staan voor geluk en een lang leven. Mizuno wilt op deze manier jou inspireren om met een goed gevoel de Amsterdam Marathon te beginnen en te eindigen.

Mizuno Wave Skyrise 2 Chidori
Mizuno Wave Skyrise 2 Chidori

Wave Skyrise 2

De Wave Skyrise staat bekend om zijn energieteruggave en zijn stabiliteit. Het is een neutrale schoen voor elke afstand. De Wave Skyrise 2 bestaat uit Mizuno Enerzy-materiaal. Dit maakt de schoen zachter en geeft meer energie terug. Voor de stabiliteit zijn twee materialen in een golfvorm op elkaar geplaatst. Doordat deze in elkaar verzinken zorgt dat voor extra stabiliteit tijdens het lopen. Het is Mizuno gelukt om een comfortabele schoen te produceren waar jij moeiteloos op kan lopen.

Mizuno Wave Skyrise 2 Chidori
Mizuno Wave Skyrise 2

Unisex

Shop nu
Mizuno Wave Skyrise 2 Chidori