Skip to main content

Mizuno

Wave Sky 5

Shop nu

Zweven tijdens het lopen

De Mizuno Wave Sky 5 is ideaal voor lopers die op zoek zijn naar comfort en een zwevend gevoel willen ervaren. De Mizuno Wave Sky 5 is een neutrale loopschoen die geschikt is voor alle afstanden. Dit nieuwe model heeft meer demping in de voorvoet vergeleken met zijn voorganger.

Play Video

Bekijk de video

Mizuno Wave Sky 5

Soepele afwikkeling

De nieuwe Mizuno Wave Sky zorgt voor een betere afwikkeling. Mizuno heeft om dit resultaat te bereiken een verandering toegepast in de schoen. De offset is verlaagd van 10 mm naar 8 mm. Dit maakt de afrol richting de middenvoet soepeler en daardoor ervaar je minder belasting op de hak.

Luchtig en stabiel

De Mizuno Wave Sky 5 heeft een breder platform bij de voorvoet en bij de hak voor meer stabiliteit. De flex-groeven in de zool zorgen voor een soepele afwikkeling. Het bovenwerk is gemaakt van air-mesh voor ademend vermogen. Dit materiaal rekt mee en zorgt voor meer comfort. Het volume in de hak en voorvoet is afgenomen voor meer houvast.

Mizuno Wave Sky 5

Foam Wave-technologie

De Mizuno Wave Sky 5 maakt gebruik van een Foam Wave-technologie. Er is aan de voorkant een kleine Wave gebruikt voor stabiliteit. Aan de achterkant is een grote Wave gebruikt voor meer sturing tijdens het afwikkelen van de voet.

Enerzy Core-materiaal

De tussenzool van het Mizuno Enerzy Core-materiaal zorgt voor een zachtere landing en meer energieteruggave. Samen met een laag U4ix boven de tussenzool en een laag Mizuno Enerzy er onder zorgt dit voor een zwevend gevoel.

X10
carbonrubber

De slijtzool is gemaakt van geblazen rubber, met aan de buitenkant van de hak X10 carbonrubber dat zorgt voor extra slijtvastheid.

Mizuno Wave Sky 5
Mizuno Wave Sky 5

Dames

Shop nu
Mizuno Wave Sky 5
Mizuno Wave Sky 5

Heren

Shop nu