Skip to main content

Mizuno Wave Rider 26

De nieuwe Wave Rider 26 is perfect voor iedereen die wil lopen, van beginnende lopers tot toegewijde lopers die trainen voor marathons.

Designed for a smoother propulsion

De Mizuno Wave Rider 26 is ideaal voor lopers die op zoek zijn naar een veelzijdige loopschoen voor hun dagelijkse run. De Rider 26 is geschikt voor het lopen van zowel korte als lange afstanden. De MIZUNO ENERZY-tussenzool is 2 mm dikker dan het vorige model, wat de demping en energieteruggave verbetert, een zachter gevoel geeft en zorgt voor een veerkrachtige voortstuwing.

Mizuno Wave Rider 26
Mizuno Wave Rider 26
Mizuno Wave Rider 26

For every run

Met een 2mm dikkere MIZUNO ENERZY-tussenzool ervaar je als loper meer demping en energieteruggave. Dankzij dit materiaal geniet je van een verbeterde soepelheid en stabiliteit, wat gecombineerd wordt met een veerkrachtige voortstuwing. Tussen de twee lagen MIZUNO ENERZY ligt de bekende Wave Plate, wat een kunststof plaat is in de vorm van een golf. Deze golf-vorm zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet. De Wave Plate is aan de binnenzijde iets verstevigd waardoor hij je bij vermoeidheid een iets stabieler gevoel.

De slijtzool is gemaakt van geblazen rubber wat zorgt voor goede grip en duurzaamheid. De hak gevat X10 Carbon Rubber wat bestand is tegen slijtage voor met name haklanders. Loop met de Wave Rider 26 comfortabel bij iedere training en ervaar stabiliteit bij elke stap die je zet.

Wave rider 26
Mizuno Wave Rider 26

Dames

Shop nu
Mizuno Wave Rider 26

Heren

Shop nu