Skip to main content

For every run

De Mizuno Wave Rider 28 is ideaal voor lopers die op zoek zijn naar een veelzijdige loopschoen voor hun dagelijkse run. De Rider 28 is geschikt voor het lopen van zowel korte als lange afstanden. De innovatieve Wave Rider 28 is compleet vernieuwd, maar behoudt zijn stabiele en dynamische karakter.

Review:
Mizuno Wave
Rider 28

De Mizuno Wave Rider is al jaren een geliefd model onder vele lopers en daarom hebben wij de nieuwste Wave Rider voor je getest. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de meeste recente Mizuno aanwinst.

Zo zorgt het innovatieve EnerzyNext foam voor een uitgebalanceerde demping, daardoor ervaar je als loper nog meer demping en energieteruggave. Tussen de twee lagen van de zool ligt de bekende Wave Plate, wat een kunststof plaat is in de vorm van een golf. Deze golf-vorm zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet. De hak bevat X10 Carbon Rubber wat bestand is tegen slijtage voor met name haklanders. Loop met de Wave Rider 28 comfortabel bij iedere training en ervaar stabiliteit bij elke stap die je zet.

Mizuno Wave Rider 28

Dames

Shop nu
Mizuno Wave Rider 28

Heren

Shop nu