Mizuno

Wave Rider 25

Bekijk de video

Al 25 jaar een begrip

De Mizuno Wave Rider bestaat alweer 25 jaar! Ter ere van deze mijlpaal bracht Mizuno dit exclusieve model uit. De 25e editie maakt nog steeds gebruik van de Mizuno Wave Plate dat de loopschoen geschikt maakt voor de korte als zowel de lange afstanden.

Shop nu

Veerkrachtig model

Een lichte en dynamische schoen, dat is de Mizuno Wave Rider 25. Licht omdat de zool van de Mizuno Wave Rider 25 volledig uit Mizuno Enerzy-materiaal bestaat dat 17% zachter en 15% veerkrachtiger is dan het vorige model. Dit niet alleen maakt de loopschoen dynamischer. De Wave plaat die in de schoen is verwerkt (als sinds de eerste versie) zorgt met zijn golfvorm voor een stabiele landing en extra veerkracht tijdens de afzet.

Wave Plate

De Mizuno Wave Plate bestaat uit twee zachte materialen die in de vorm van een golf op elkaar zijn geplaatst.

Enerzy-materiaal

Onder deze plaat is in de zool het Mizuno Enerzy-materiaal verwerkt en zorgt voor veel energieteruggave.

Ontwikkeling

Er is in de tussentijd veel verandert aan de Mizuno Wave Rider. In 1997 ontwikkelde Mizuno de golfplaat die zij de Wave noemden. Deze nieuwe technologie voegde demping en stabiliteit samen. Sindsdien is dit materiaal een stuk lichter worden. Op de afbeeldingen zijn de eerste Mizuno Wave Rider en alle 25 Mizuno Wave Rider versies te bewonderen.

Bekijk de video

The world at your feet

De Wave Plate is lichter, maar ook verstevigd in de binnenkant zodat je meer stabiliteit ervaart. Daarnaast is het platform onder de voorvoet is iets verbreed wat ook zorgt voor meer stabiliteit. Deze Wave Rider 25 gaat langer mee dan zijn voorganger aangezien de slijtzool 1 mm dikker is gemaakt. In de buitenzool van de hak is X10 carbon verwerkt, dat zorgt voor meer slijtvastheid. Met de Mizuno Wave Rider 25 ligt de wereld aan je voeten.

Mizuno Wave Rider 25

Dames

Shop nu
Mizuno Wave Rider 25

Heren

Shop nu