Skip to main content

Run fast, your fast

Mizuno Wave Rebellion

Shop nu

Rebel from day one

De nieuwe Mizuno Wave Rebellion is een raceschoen. De schoen doet denken aan een schoen met carbon vanwege de glasvezelplaat die Mizuno in deze schoen gebruikt. Met deze plaat kun je meer voortstuwing ervaren en hierdoor ook meer snelheid. Tijd om jouw PR’s te verbreken!

Play Video

Bekijk de video

Meer afzetvermogen

De Wave Plate in de Rebellion bevat glasvezel. Deze plaat is stijf, buigt mee en springt krachtig terug wat zorgt voor meer afzetvermogen. De Wave-plaat verslijt minder snel dan de carbonplaten die we kennen uit andere wedstrijdschoenen. Daarnaast is er nog een voordeel. De Wave Plate van Mizuno is aan beide zeiden wat verhoogd waardoor je extra stabiliteit ervaart. Om de plaat optimaal te kunnen laten werken, is het foam eromheen net zo belangrijk. De tussenzool van de Wave Rebellion is gemaakt van Mizuno Enerzy Lite-materiaal. Dit materiaal bestaat uit nylon en is veerkrachtig en zacht. Het Enerzy Foam en de Wave Plate zijn voor Rebellion geoptimaliseerd zodat jij nog sneller kunt rennen.

Mizuno Enerzy Lite is 22% zachter en 35% veerkrachtiger dan Mizuno Enerzy. Zo krijg jij veel energie terug tijdens jouw snelle loop.

De Wave plaat bevat 1141% meer afzetvermogen dan bij andere Wave platen. Er komt meer energie vrij waar jij goed kan gebruiken tijdens jouw tempolopen.

Mizuno Wave Rebellion
Mizuno Wave Rebellion

Stabiel en genoeg tractie

Niet alleen de Wave plaat zorgt voor stabiliteit, ook de zool is bij de voorvoet en de hak is verbreed voor extra stabiliteit. De slijtzool bestaat uit G3-rubber dat over de gehele onderkant van de schoen loopt. Dit zorgt voor voldoende grondcontact en tractie tijdens de afzet. Bovendien kan je zo langer met de schoen doen. De voorvoet van de Wave Rebellion is hoger gemaakt door middel van dempende materialen. Dit zorgt voor minder belasting op de hak. Het bovenwerk is van een laag airmesh dat zorgt voor ademend vermogen. Zodat wanneer jij in het heetst van de strijd jouw record verbreekt, toch nog koel blijft.

Mizuno Wave Rebellion

Heren

Shop nu
Mizuno Wave Rebellion

Dames

Shop nu