Skip to main content

Mizuno

Gepassioneerd over sport, dat is Mizuno. Het Japanse merk vindt het belangrijk om sporters te motiveren en ze te ondersteunen daar waar ze het nodig hebben. De collectie bij All4running van Mizuno bestaat uit technische en specifieke producten voor lopers. De Wave Inspire is één van de meest bekende modellen loopschoenen in het assortiment van Mizuno.

Terug naar 1906

Mizuno werd in 1906 opgericht door Rihachi Mizuno en zijn jongere broer Rizo in Osaka, Japan. In die tijd was Mizuno nog een gewone sportzaak die vooral artikelen verkocht die populair waren op de westerse markt. Om meer kwaliteit te leveren, produceerde het merk vanaf 1911 eigen producten op maat. Mizuno werd hiermee steeds groter en opende al snel meerdere filialen in onder andere Tokio. De internationale bekendheid kwam rond 1961 toen de eerste Amerikaanse fabriek werd geopend in Los Angeles.

Mizuno Wave Inspire 15

De Mizuno Wave Inspire 15 is de nieuwste versie van het bekende model loopschoenen. Het zijn dé schoenen voor de licht overpronerende loper. Met een ademend bovenwerk, ondersteunende hielkap en een combinatie van dempingsystemen, is de Wave Inspire 15 geschikt voor lopers die graag kilometers maken. Met een hoogteverschil van 12 mm van de hak naar de voorvoet is deze schoen zowel voor de hak- als voorvoetlander een prima keuze.

Lees meer over dit model

Mizuno Wave technologie

In 1997 ontwikkelde Mizuno een nieuwe technologie die demping en stabiliteit samenvoegde. Deze technologie bestond uit een gegolfde plaat die de naam Mizuno Wave kreeg. Door de plaat in de zool te plaatsen werd, de voorheen moeilijke dualiteit van demping en stabiliteit, bereikt. De basisplaat van de Mizuno Wave absorbeert en verspreidt impactkrachten, wat zorgt voor uitstekende demping. De Mizuno Wave technologie is geschikt voor alle soorten lopers.

Mizuno

De Mizuno collectie bij All4running