Skip to main content

Mizuno NEO

De top-modellen van Mizuno zijn nu ook te verkrijgen in de speciale NEO-edities. De NEO-versies van de Wave Sky en Wave Rider zijn geoptimaliseerd voor een nog hogere energieteruggave dan de reguliere modellen.

Mizuno Neo

Mizuno Wave Sky NEO

De nieuws Wave Sky NEO is het absolute topsegment in de collectie van Mizuno. De NEO-versie van de Wave Sky geeft zo’n 56% meer energie terug en is ook nog eens velen malen zachter door het Enerzy-materiaal. De tussenzool bestaat uit twee delen welke gevormd zijn naar de Foam Wave technologie. Deze technologie staat voor stabiliteit en demping. Het nieuwe Enerzy Foam speelt hierbij ook een grote rol. Het maakt de schoen zacht voor een ideale demping maar ook zeer responsief. De Wave Sky NEO is voor langeafstandlopers die een bouncy en zacht gevoel willen tijdens het lopen.

Mizuno Neo

Mizuno Wave Rider NEO

De NEO-versie van de Wave Rider is de lichtste Rider ooit ontworpen. Het model geeft 15% meer energie terug en is 17% zachter. Door het gebruik van de bekende Wave Plate is deze Wave Rider NEO ook nog eens zeer stabiel. De nieuwe Enerzy Foam-technologie zit bij deze loopschoenen over de gehele tussenzool. Samen met de Wave-plaat maakt dit de schoen responsief zonder te verzwaren. Bij de hiel zit nog een extra stukje Enerzy Foam onder de Wave-plaat wat de demping vergroot voor haklanders en de afwikkeling stimuleert. De Wave Rider NEO is voor langeafstandlopers die op zoek zijn naar een reactieve schoen en comfortabel willen lopen.

Feel the energy!

Het innovatieve en nieuwe Enerzy-foam is ontwikkeld in het lab van Mizuno in Japan. Wetenschappers werkten samen met sporters om het ultieme materiaal te ontwikkelen. Mizuno Enerzy is zo gemaakt dat het bij elke stap energie opslaat voor demping maar ook teruggeeft voor de ultieme responsiviteit.

Mizuno NEO

Wave Rider NEO

Shop nu
Mizuno NEO

Wave Sky NEO

Shop nu