Skip to main content

Oordopjes voor iedere loper

MIIEGO

Shop nu

Veel lopers luisteren tijdens hun runs graag naar muziek of een podcast. Welk apparaat je daarvoor ook gebruikt, wat je zeker nodig hebt zijn oordopjes of een koptelefoon. Het Deense merk Miiego heeft voor iedere loper een geschikte oplossing: of je nu liever iets op je oor of in je oor hebt, een lange batterijduur wenst of juist waterdichte oordopjes nodig hebt.

Bij All4running vind je nu vier nieuwe producten van Miiego. Collega's Elise en Eline hebben er alvast twee getest en delen hieronder hun ervaringen.

Miiego

Miiego Boom Miini

Je kon bij All4running al terecht voor de Miiego Boom, maar nu is er ook de Boom Miini: een compacte en lichte koptelefoon die je alle vrijheid geeft om te bewegen. De koptelefoon gaat per oplaadbeurt 21 uur mee en heeft verwisselbare oorkussens. Een set is speciaal geschikt is voor het sporten: deze kan namelijk in de wasmachine gewassen worden.

Shop Boom Miini
Miiego

Miiego MiiRHYTHM

Ook voor draadloze oordopjes ben je bij Miiego aan het juiste adres. De MiiRythm zijn bestand tegen water en zweet en worden geleverd met een oplaadbare case. De oordopjes zijn gemaakt van memory foam, schuim dat zich aanpast aan de vorm van de oren. Daarnaast bevat een setje MiiRythm 3 sets siliconen oordopjes in verschillende maten.

Shop hem hier
Miiego

Miiego W7

De W7 van Miiego is een betaalbare set oordopjes. Per oplaadbeurt kun je maar liefst 12 uur lang muziek luisteren. Ook deze oortjes bevatten het traagschuim dat zich aanpast aan de vorm van de oren én drie extra sets siliconen oordopjes. De W7 zijn IPX6 gecertificeerd, wat ze bestand maakt tegen zweet en zware regen.

Shop W7
Miiego

Miiego MiiBUDS

Vanwege de oorhaken zijn de Miiego Miibuds extra geschikt voor lopers. De haken zorgen ervoor dat de draadloze oordopjes optimaal op hun plek blijven zitten. Daarnaast zijn ze zeer lichtgewicht en waterdicht. De dopjes komen in een houder die in een volledig opgeladen staat wel 14 keer de oordopjes van genoeg stroom kan voorzien.

Shop hem hier

Eline testte de Miiego Miibuds

“Het was voor mij de eerste keer dat ik ging lopen met draadloze oordopjes. Ik ben gewend om tijdens mijn runs muziek te luisteren met oortjes aan een draad en was daarom heel benieuwd naar de Miibuds.

Wat mij direct opviel is dat de Miibuds in een handige oplaadbare case zitten, zo raak je ze niet kwijt. Het koppelen van de oordopjes aan elkaar en vervolgens aan mijn telefoon ging heel gemakkelijk.”

Eline testte de Miiego Miibuds

“Het duurde even voordat ik een manier had gevonden om ervoor te zorgen dat de oortjes goed om mijn oren bleven zitten. Maar zodra dat lukte, merkte ik bijna niet meer dat ik ze in had.

De geluidskwaliteit van de Miibuds is heel goed, zeker wanneer je de traagschuim oordopjes gebruikt. Die dempen namelijk het omgevingsgeluid. Daardoor wordt het ook mogelijk om tijdens het lopen een podcast te luisteren: een reden om deze oordopjes vaker te gaan gebruiken!”

Elise testte de Miiego W7

“Toen ik de W7 oordopjes ging testen, regende het heel hard. De verpakking gaf aan dat de W7 waterproof zijn, dus ik was heel nieuwsgierig of dit daadwerkelijk het geval zou zijn.

Voordat ik ging lopen, heb ik eerst de tijd genomen om de juiste oordopjes en haakjes te bevestigen. De oordopjes zijn er in verschillende maten en de haakjes in verschillende vormen. Daardoor is er voor iedereen een manier waarop de W7 goed in de oren blijven zitten.”

Elise testte de Miiego W7

“De W7 earbuds zijn makkelijk in gebruik. Ze bevatten niet teveel knopjes en verbinden snel via Bluetooth. Ook zijn ze licht van gewicht en hebben ze een fijne pasvorm.

Het testen in de regen heeft voor mij bevestigd dat de oordopjes goed waterdicht zijn. Hoewel ze bij regen iets sneller uit het oor glijden in vergelijking met normale omstandigheden, is het fijn om nog steeds muziek te kunnen luisteren als je in slecht weer gaat lopen.”

Miiego: draadloos Deens design

Miiego is in 2010 opgericht door twee Denen, de een audiofanaat en de ander professioneel atleet. Vanaf het begin hebben zij zich gericht op het maken van de beste audioproducten voor sporters, die geschikt waren voor gebruik in het Scandinavische klimaat.

Nog altijd worden de oordopjes en koptelefoons van Miiego gemaakt met één doel in het achterhoofd: ervoor zorgen dat atleten zich alleen maar druk hoeven te maken over hun vooruitgang. De draadloze designs van hoge kwaliteit geven jou de vrijheid om je te focussen op je doelen en prestaties.

Ready. Set. Miiego.

Shop nu