Skip to main content

Karhu

Fusion

Karhu staat bekend om jarenlange ervaring in de loop- en atletieksport en komt nu met een nieuwe loopschoen: Fusion. Deze loopschoen is gemaakt voor de neutrale loper die op dagelijkse basis een energieke run kan gebruiken.

Shop nu!

Genderspecifieke leest

Karhu richt zich met hun loopschoenen op de ideale pasvorm om zo het gemak van lopen te vergroten. Daarom heeft Karhu onderzoek gedaan naar de voetscans van mannelijke en vrouwelijke lopers. Er werden duidelijke verschillen gevonden tussen deze beide voetscans. De opvallendste resultaten waren het verschil in de volume van de wreef en de voorvoet. Met deze informatie heeft Karhu een genderspecifieke leest ontwikkeld  speciaal voor vrouwen, genaamd de HeraFit. Door het omtrekvolume bij de wreef en voorvoet aan te passen is de HeraFit uitermate geschikt voor vrouwen. Deze pasvorm zorgt er voor dat de schoen naadloos aansluit. De Karhu Fusion is de eerste loopschoen met de HeraFit constructie.

Nog niet bekend met Karhu?

Wellicht ken je het merk Karhu nog niet. Karhu bestaat al een tijd en verkopen we exclusief bij All4running. De schoenen van Karhu zijn gedragen door een aantal Finse looplegendes en wist je dat het M-symbool op de schoen is afgeleid van het woord “Mestari”, dat Fins is voor “kampioen”? Lees hier meer over het merk Karhu.

Meer over Karhu

Hoog Volume

Meer ruimte gewenst in het bovenwerk zodat je je tenen beter kan spreiden? Om deze reden is HiVo uitgevonden door Karhu. HiVo is niet alleen geschikt om goed je tenen te spreiden, maar ook voor mensen met een hogere wreef. Mocht je het fijn vinden om meer ruimte in de voorvoet te hebben is HiVo een goede keuze. Karhu Fusion is zowel met reguliere leest te verkrijgen als met Fusion HiVo.

Karhu Fusion

Dames

Shoppen
Karhu Fusion

Heren

Shoppen