Hoka One One is dé pionier als het gaat om maximale demping. Hardlopers die niet eerder hebben gehoord van het merk, kunnen nog wel eens verrast opkijken door het typerende uiterlijk. En dat terwijl hardlopers die Hoka’s bezitten er geen genoeg van krijgen. Het merk groeit sterk en daarom doken wij in de wereld van Hoka One One, op zoek naar het verhaal achter de maximum cushioning.

Hoka One One

Wellicht ken je Hoka al van het bekende Clifton model

De Hoka One One Clifton 5 is één van de modellen in ons assortiment. De loopschoenen zijn een aantal veranderingen ondergaan. Zo is bijvoorbeeld het mesh-bovenwerk opener geworden en zijn de oogjes voor de veters versterkt. Een Hoka loopschoen is geen Hoka zonder zijn iconische tussenzool. Dus ook de Clifton 5 beschikt over een grote EVA-tussenzool over de gehele lengte. Dit biedt een comfortabele demping.

Nieuwsgierig naar onze ervaring?

Geboren in de bergen

Verandering komt vaak tot stand door het zoeken van oplossingen voor eenvoudige problemen. Het oorspronkelijke doel van Hoka One One was om de uithoudingstijd van lopers tijdens ultra-trails te beteren door een schoen te ontwerpen waarmee je sneller de berg afdaalt. Daarbij is per toeval de loopschoen opnieuw uitgevonden.

Maak kennis met Hoka One One

Het Hoka-verschil

Hoka One One

Hoka staat zowat synoniem voor premium-demping. Het merk is constant op zoek naar lichtere, responsievere en duurzame demping die beschermen zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Hierdoor konden we snellere, lichtere schoenen aan ons assortiment toevoegen.

Hoka One One

Meta-Rocker, of wielen voor je voeten, draait allemaal om de geometrie. Hoka combineert een laag hiel-teenstuk met de unieke tussenzolen om de normale loopcyclus van een loper aan te vullen. Je wordt als het ware vooruit gestuwd.

Hoka One One

Het Active Foot Frame zorgt ervoor dat de hiel en de voet diep in de middenzool zit. Dit betekent dat elke loopschoen begeleiding biedt zonder de noodzaak van beperkende elementen. Het Active Foot Frame is als een kuipstoel in een raceauto om je voet op zijn plek te houden.

Ontdek het assortiment van Hoka One One