Skip to main content
HOKA ONE ONE

HOKA ONE ONE is dé pionier als het gaat om maximale demping. Het merk is opgericht met maar één doel. En dat is het lopen makkelijker maken voor iedere loper. HOKA is een innovatief merk met lef. Ze pakken het daarom wellicht anders aan dan je gewend bent, van het uiterlijk van de schoenen tot de technologieën. Het merk groeit sterk en daarom doken wij in de wereld van HOKA ONE ONE, op zoek naar het verhaal achter de maximum cushioning.

Shop HOKA

Time to Run!

De HOKA ONE ONE Clifton 6 is de zesde variant van het bekende Clifton-model. Dit model is ideaal om te dragen tijdens je dagelijkse looprondje. De tussenzool zorgt voor een zachte en comfortabele loopervaring. De geometrie van de tussenzool is iets aangepast ten opzichte van de voorgaande editie. Hierdoor voelen de loopschoenen zacht er aan zonder in te leveren op energieteruggave. Het bovenwerk van de Clifton 6 bestaat uit zacht Engineered Mesh-materiaal. Dit materiaal heeft een hoog ademend vermogen waardoor je voeten ook koel bijven als je besluit om langere afstanden af te leggen. De versteviging in het bovenwerk rondom de middenvoet, geeft je een extra stabiel gevoel. Strik de veters van je Clifton, want het is Time to Run!

Lees meer over dit model

Het HOKA-verschil

Hoka One One

HOKA staat zowat synoniem voor premium-demping. Het merk is constant op zoek naar lichtere, responsievere en duurzame demping die beschermen zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Hierdoor konden we snellere, lichtere schoenen aan ons assortiment toevoegen.

Hoka One One

Meta-Rocker, of wielen voor je voeten, draait allemaal om de geometrie. HOKA combineert een laag hiel-teenstuk met de unieke tussenzolen om de normale loopcyclus van een loper aan te vullen. Je wordt als het ware vooruit gestuwd.

Hoka One One

Het Active Foot Frame zorgt ervoor dat de hiel en de voet diep in de middenzool zit. Dit betekent dat elke loopschoen begeleiding biedt zonder de noodzaak van beperkende elementen. Het Active Foot Frame is als een kuipstoel in een raceauto om je voet op zijn plek te houden.

Waar het allemaal begon

Verandering komt vaak tot stand door het zoeken van oplossingen voor eenvoudige problemen. Het oorspronkelijke doel van HOKA ONE ONE was om de uithoudingstijd van lopers tijdens ultra-trails te beteren door een schoen te ontwerpen waarmee je sneller de berg afdaalt. Daarbij is per toeval de loopschoen opnieuw uitgevonden.

Play Video

Maak kennis met HOKA

Meer HOKA’s

HOKA Clifton

Clifton 6

De Clifton is een van de meest succesvolle modellen van HOKA. Het is de ideale loopschoen voor je dagelijkse trainingen en runs.

Shop nu
HOKA ONE ONE Rincon

Rincon

De Rincon is gebaseerd op het Clifton-model. Ze zijn ontworpen voor een soepele afwikkeling van de voeten en een vloeiende ervaring tijdens het lopen.

Shop nu
HOKA arahi

Arahi 4

De Arahi 4 biedt ondersteuning en stabiliteit voor overpronerende lopers. Het model is zeer geschikte voor het lopen van lange afstanden over de weg.

Shop nu