Skip to main content

HOKA ONE ONE

Welke loopschoenen

passen bij jou?

HOKA ontwikkelde in eerste instantie schoenen voor trail- en ultralopers die het merk direct omarmden vanwege de demping en inherente stabiliteit van de schoenen. Vandaag de dag biedt HOKA een zeer veelzijdig aanbod aan loopschoenen aan voor verschillende typen lopers op verschillende ondergronden. Op deze pagina nemen we je mee door het gehele assortiment. Zo kom jij erachter welke HOKA-schoenen het beste bij jou, je doelen en je loopstijl passen.

GLIDE

De loopschoenen uit de Glide-categorie staan bekend om HOKA’s zeer goede demping, het zachte gevoel en de natuurlijke en soepele afwikkeling.

NeutraalAntipronatie

FLY

In deze categorie draait het allemaal om snelheid. De Fly-collectie wordt gekenmerkt door ProFly. Een tussenzool die zorgt voor een zachte landing en een responsief gevoel.

Bekijk alle schoenen

HOKA

SKY

In de Sky-collectie vind je de trailschoenen en all-terrain schoenen van HOKA ONE ONE. Deze schoenen staan voor veelzijdige grip en beschermende demping.

Bekijk alle schoenen

Neutrale loopschoenen uit de Glide-categorie

Bondi 7

De loopschoenen uit de Bondi-serie bieden de meeste demping van alle HOKA ONE ONE schoenen voor lopen op de weg.

Clifton 7

De Clifton is ontworpen voor je dagelijkse training en run. De schoenen bieden veel comfort en een zachte loopervaring.

Rincon 2

De Rincon is gebaseerd op het Clifton-model en is ontworpen voor een soepele afwikkeling van de voeten en een vloeiende loopervaring.

Antipronatie loopschoenen uit de Glide-categorie

Gaviota 2

Een eersteklas stabiliteitsschoen voorzien van zeer goede demping. Het J-Frame geeft extra stabiliteit en begeleiding aan de voeten.

Arahi 4

De Arahi 4 zijn zeer lichte antipronatieschoenen.. De Arahi 4 geeft comfortabele demping zonder de schoenen te verzwaren.

Loopschoenen uit de Fly-categorie

Elevon 2

De Elevon 2 is de ideale loopschoen voor je dagelijkse, snelle trainingen. De schoenen bieden veel demping en voelen energiek aan.

Mach 3

Een eersteklas stabiliteitsschoen voorzien van zeer goede demping. De schoenen geven je een responsief gevoel en zijn licht van gewicht.

Loopschoenen met carbon uit de Fly-categorie

Carbon X 2

De Carbon X 2 zijn wedstrijdschoenen met een Carbon Fiber plaat. Deze plaat stuwt je voeten tijdens het lopen vooruit door zeer veel energie terug te geven.

Rocket X

De Rocket X is ontworpen voor prestatie en het lopen van snelle tempo’s. De schoenen bieden een snelle afzet en een vrij zachte landing.

Carbon X-Spe

De Carbon X-SPE is een speciale editie van de succesvolle Carbon X. De X-SPE heeft een technischer bovenwerk dan de normale Carbon X.

Loopschoenen uit de Sky-categorie

Speedgoat 4

De principes van de Speedgoat zijn simpel: lichtgewicht trailschoenen met een goede dosis demping, een wijde tussenzool en voldoende meta-rocker.

Torrent 2

De Torent is ontworpen voor het lopen van snelle tempo’s over trails. De schoenen zijn dan ook zeer geschikt als wedstrijdschoenen voor trailwedstrijden.

Mafate Speed 3

De Mafate zijn ideaal voor de meest technische ondergronden. De robuuste schoenen bieden comfortabele demping en grip op uitdagende trails.

Loopschoenen uit de Sky-categorie

Stinson ATR 6

De Stinson ATR 6 zijn comfortabele trailschoenen van HOKA. De schoenen zijn ontworpen voor het lopen van lange afstanden over trails.

Challenger ATR 6

De Challenger ATR is ontworpen voor het lopen op diverse ondergronden. Deze schoenen bieden goede bescherming tegen verschillende weersomstandigheden.