Skip to main content

HOKA ONE ONE

Arahi 5

Biedt ondersteuning en stabiliteit voor overpronerende lopers.

Shop nu

Efficiënte correctie

De 5e editie van de HOKA ONE ONE Arahi is opnieuw ontworpen. Het model levert meer demping dan zijn voorgangers en is daardoor zeer geschikt voor het lopen van lange afstanden. De Arahi 5 is ontworpen voor overpronerende lopers en begeleidt je voeten tijdens de afwikkeling. Het J-Frame in de zool in combinatie met HOKA’s Active Foot Frame bieden deze stabiliteit. Met maximale demping en een minimaal gewicht kun je zorgeloos aan je duurloopje beginnen.

HOKA ONE ONE Arahi 5
HOKA ONE ONE J-Frame

Werking van J-Frame-technologie

Doordat de J-vorm van de zool van de binnenkant van de voet langs de hak naar de buitenkant loopt, heeft de zool de naam J-Frame gekregen. In het J-Frame wordt gebruik gemaakt van een foam met een hogere dichtheid. De hoge dichtheid geeft meer stabiliteit en ondersteunt de hak en binnenkant van de voet effectief. Hierdoor wordt een soepele en natuurlijke afwikkeling van de voeten gestimuleerd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van een antipronatieblokje.

Ademend comfort

De loopschoen uit de Glide-familie van HOKA ONE ONE is aangepast in zijn pasvorm voor een beter ademend comfort. Door de speciale meshconstructie heeft de Arahi 5 ademend vermogen over de gehele voet. Deze loopschoen voor dagelijks gebruik heeft een kussenbed met een laag profiel zodat je voet dichter bij de grond blijft. Om je Arahi 5 goed te kunnen aantrekken is de schoen voorzien van een handig treklipje. Tevens verlicht de verfijnde kraagvorm de druk op de achillespees.

HOKA ONE ONE Glide + Vegan

De loopschoenen uit de Glide-categorie staan bekend om HOKA’s zeer goede demping, het zachte gevoel en de natuurlijke en soepele afwikkeling. Naast de Arahi komt de Gaviota ook uit deze familie. Deze loopschoen bevat, net als de Arahi, het J-Frame en is ontworpen voor overpronerende lopers. Het zorgt ervoor dat de voet begeleidt zonder stijve of meedogenloze materialen.

Deze Arahi 5 heeft een rubberen buitenzool voor extra duurzaamheid. HOKA ONE ONE heeft ook zeer veel schoenen die vegan zijn. Dit betekent dat er geen dierlijke materialen zijn gebruikt.

HOKA ONE ONE-collectie
HOKA ONE ONE Arahi 5

Heren

Shop nu
HOKA ONE ONE Arahi 5

Dames

Shop nu