Skip to main content

Street to summit

HOKA Challenger ATR 7

Shop damesShop heren

Overal even comfortabel

De HOKA Challenger ATR-serie staat bekend om zijn zachte tussenzool. Ideaal voor elke loper die graag dat bouncy gevoel ervaart in combinatie met een comfortabele pasvorm. Of je nu op asfalt, bergachtig terrein of door de duinen loopt, de Challenger ATR 7 is geschikt voor bijna elk type ondergrond.

hoka challenger 7
hoka challenger 7
hoka challenger 7

Van asfalt tot trails

De HOKA Challenger ATR 7 is lichter in gewicht, maar heeft meer demping dan zijn voorganger. Bovendien is hij duurzamer geworden door het gebruik van gerecyclede materialen. Al deze veranderingen zijn doorgevoerd met het behoudt van het karakter van deze allround trailschoen.

Lees onze review
hoka challenger 7

Gerecyclede materialen

Het Engineered Mesh bovenwerk voelt lichtgewicht aan, is gemaakt van minstens 30% gerecyclede materialen en bevat specifieke verstevigingen voor trailrunning. De vernieuwde hielkap biedt veel steun voor de enkel en zorgt voor een makkelijke instap.

hoka challenger 7

Meer foam

De CMEVA-tussenzool is 2 mm dikker gemaakt en heeft daardoor meer demping dan zijn voorganger. Dit maakt het lopen van lange afstanden comfortabeler. De Challenger ATR 7 is dan ook erg geschikt voor het lopen van lange trailafstanden zoals halve en hele marathons.

hoka challenger 7

Eindeloze kilometers

Het vernieuwde noppenpatroon heeft noppen van 4 mm die een goede grip geven bij het onverharde lopen, of je nu kiest voor een zachte of wat hardere ondergrond. De duurzaamheid is ook verbeterd, want er is meer rubber toegevoegd om eindeloos veel kilometers te kunnen maken.

HOKA Challenger ATR 7

Dames

Shop nu

HOKA Challenger ATR 7

Heren

Shop nu