Skip to main content

Gore

Everyone is capable of doing extraordinary things

Innovatie en teamwork

Gore neemt lopers serieus. Er wordt continu gewerkt aan het maken van loopkleding die net zo hard werkt als jij. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken over de temperatuur, hoe zichtbaar je bent of hoe het weer plotseling kan veranderen. Het kledingassortiment van Gore is specifiek afgestemd op de basis die alle lopers nodig hebben.

Shop nu

Level up

Gore heeft meer dan 15 jaar ervaring in het maken van functionele kleding voor lopers en ze weten hoe het is om te innoveren in een sport die zich continu ontwikkelt. De producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke doorbraken die gecreëerd zijn in eigen laboratoria. Alle kleding draait om bescherming. De producten van Gore kun je verdelen over een aantal categorieën die worden aangeduid met een R (running). Ontdek hieronder wat de zogenoemde ‘levels’ inhouden en welk item het meest geschikt is voor jou als loper.

Gore

Level 3

Active

De producten uit deze lijn zijn ontworpen voor lopers maar met alle sporten in het achterhoofd. De kledingstukken worden aangeduid met R3 in de titel en zijn ideaal voor multifunctionele trainingen zoals lopen, fietsen en fitness.

Gore

Level 5

Advanced

De R5 producten van Gore zijn ontworpen met technieken die wat meer zijn afgestemd op de behoeften van lopers. De kledingstukken bevatten technieken die het best tot zijn recht komen tijdens deze sport. Ondanks de specifieke technieken blijven de kledingstukken multi-inzetbaar.

Gore

Level 7

Expert

De kledingstukken uit de hoogste categorie bevatten R7 in de titel en zijn ontworpen voor lopers met ambitie. De kledingstukken beschikken over speciale technieken die je helpen bij het neerzetten van topprestaties. Denk hierbij aan specifieke compressiegebieden en strategisch geplaatste zakken.