Skip to main content

Do what you

love longer

Garmin is op zoek gegaan naar nieuwe manieren om jou langer plezier te laten beleven van je sporthorloge. Kan de batterijduur jou niet lang genoeg zijn? Dan is een sporthorloge uit de de Solar-collectie van Garmin wellicht iets voor jou.
Garmin Solar

Solar Charging-technologie

De Garmin Solar Charging-technologie werkt samen met de Power Glass-lens van de sporthorloges. Het glas van het sporthorloge zet zonne-energie om in energie voor de batterij. Het is niet ontworpen om het horloge volledig op zonne-energie op te laden, maar als extra middel om de batterijduur aan te vullen.

Hoeveel je multisporthorloge oplaadt door middel van zonne-energie, is te zien via een icoontje op het scherm van het horloge. Vanzelfsprekend laadt je Solar-horloge sneller op wanneer deze aan direct zonlicht wordt blootgesteld dan in de schaduw. Wanneer het horloge voor een langere periode blootgesteld wordt aan 50.000 lux tijdens een zonnige dag kan dit zonnetje de batterijduur van je sporthorloge met een aanzienlijk aantal dagen verlengen.

De ultieme GPS-smartwatch voor outdoor en multisport.

Garmin Fenix 6
Pro Solar

De Garmin Fenix 6 Pro Solar is een robuust en veelzijdig multisport GPS-horloge. De Fenix 6 Pro variant biedt meer opties dan de Fenix 6. Dit stijlvolle sporthorloge fungeert niet alleen als sporthorloge, maar ook als smartwatch waarop je notificaties vanaf je telefoon kunt ontvangen. De Fenix 6 Pro bevat vele geavanceerde sportfuncties. Ook beschikt het multisporthorloge over Garmin Pay. Deze optie biedt je de mogelijkheid je portemonnee thuis te laten en te betalen met je horloge. Deze Solar-editie bevat de innovatieve Solar Charging-technologie.

Shop Fenix 6 Pro Solar
Welke Fenix 6 Solar is geschikt voor mij?

Garmin Fenix 6, 6S en Pro Solar

De Fenix 6 is in meerdere Solar-varianten beschikbaar. Zo heb je de reguliere 6 Solar, de nieuwe Fenix 6 Pro Solar en de 6S Pro Solar. Wat is het verschil tussen deze varianten?

We kunnen stellen dat de Fenix 6 Pro wat meer opties biedt dan de Fenix 6. Denk hierbij aan meer geheugen zodat je bijvoorbeeld meer muziek op kunt slaan. De 6 Pro bevat voorgeladen TOPO Europe kaarten wat bij de standaard Fenix 6 ontbreekt. Daarnaast beschikt de Fenix 6 Pro over de nieuwe PacePro-functie. Deze PacePro-functie helpt je om je tempodoelstellingen te behalen bij een veranderende hellingsgraad tijdens het lopen. De Fenix 6S Pro Solar is gewoonweg een smallere variant van de Pro-editie. Dit horloge heeft een kast van 42 mm en wordt geadviseerd voor een polsomtrek van 108 - 182 mm.

Shop Fenix 6(S) Pro Solar

Vertrouw op je instinct!

Het Solar-avontuur stopt niet bij de Fenix 6. Er zijn meerdere bekende modellen die een Solar editie hebben gekregen. Zo ook de Garmin Instinct. Een zeer robuust sporthorloge, ontwikkeld voor de meest avontuurlijke lopers. Het horloge is ontworpen volgens de Amerikaanse militaire standaard. Dit sterke multisporthorloge is bestand tegen grote temperatuurs- en drukwisselingen en kan tegen een flink stootje. Net als de Fenix 6 beschikt de Instinct over verschillende GPS- en satelietverbindingen. De TracBack-navigatiefunctie stelt je in staat te navigeren in de meest uitdagende omgevingen.

Shop Garmin Instinct Solar