Skip to main content

Garmin

Forerunner

745

Word een betere atleet

De Garmin Forerunner 745 is de nieuwste aanwinst binnen de Forerunner Family. Dit model vult het gat tussen de Forerunner 245 en de Forerunner 945. De Garmin Forerunner 745 is een sporthorloge dat gemaakt is voor lopers en triatleten die gedetailleerde trainingsstatistieken willen. Aanvullende functies als geïntegreerde workouts, muziekdownloads en contactloos betalen maken het een zeer compleet multisporthorloge.

Garmin Forerunner 745

Herstel optimaal

Een van de verbeterde functies van de Forerunner 745 is de herstelfunctie. Na elke training wordt aangegeven hoe lang je rust moet nemen voordat je weer kunt gaan presteren, door rekening te houden met stressniveau, slaap en beweging buiten je trainingen om.

Garmin Forerunner 745

Krijg trainingsadvies

Helemaal nieuw is de functie die jou workout-advies geeft. Op basis van eerdere trainingen, hersteltijd en fitheid krijg je van het horloge een suggestie voor een nieuwe workout. Zo houd je variatie in je trainingen, ook als je even geen inspiratie hebt.

Garmin Forerunner 745

Switch tussen sportprofielen

De Garmin Forerunner 745 heeft verbeterde sportprofielen. Met een druk op de knop wisselen triatleten tussen lopen, zwemmen en fietsen. Ook voor baanatleten heeft het horloge een speciale functie.

Het perfecte sporthorloge voor jou

Met de Garmin Forerunner Family biedt Garmin verschillende sporthorloges die passen bij de behoeften van verschillende lopers. Of je nu voldoende hebt aan basisstatistieken of alleen genoegen neemt met de meest gedetailleerde trainingsgegevens en een uitgebreide GPS-functie: er is een Forerunner model voor iedereen.

De meest geavanceerde horloges binnen de Forerunner Family zijn de Forerunner 745 en de Forerunner 945. Beide modellen zijn speciaal gemaakt voor lopers die veel van een multisporthorloge vragen. Ze geven je gedetailleerde statistieken, bevatten een hartslagmeter en bieden de mogelijkheid om muziek op te slaan.

Het grootste verschil tussen de 745 en de 945 is de GPS-functie. De 745 bevat GPS en maakt het mogelijk om na afloop van je training te zien waar je geweest bent. De Forerunner 945 is echter nog geavanceerder en heeft naast de GPS-functie ook ook geïntegreerde kaarten waarmee je tijdens je run kunt navigeren.

Garmin Forerunner 745

Shop nu