Skip to main content

Garmin Fenix 7

De meest geavanceerde multisport smartwatch op de markt is terug met een nieuw design en nieuwe functies.

Gebouwd voor prestaties

De Fenix-serie is ontwikkeld op basis van de behoeften en prestaties van atleten en outdoor-avonturiers. De horloges uit de serie zijn gebouwd om iedere uitdaging aan te gaan en passen bij een actieve levensstijl. In welke vorm of intensiteit dan ook. De horloges zijn uitgerust met verbeterde hartslagmeting, ingebouwde activiteitenprofielen, een nieuwe powermanagement functie, prestatiemetingen, contactloos betalen en meer.

Garmin Fenix 7
Shop jouw Garmin Fenix 7
Betrouwbaar trainingsmaatje

Meten is weten

De Garmin Fenix 7 meet je hartslag via een geavanceerde polsmeting, niet alleen boven maar óók onder water. Naast het meten van je hartslag meet het horloge ook je VO2 max, running dynamics, slaap score, recovery time advisor, PacePro en nog vele andere belangrijke informatie die bijdragen aan het effectief trainen. Deze PacePro-functie helpt je om je tempodoelstellingen te behalen bij een veranderende hellingsgraad tijdens het lopen. Nieuw voor de Fenix 7 is de Real-Time Stamina. Deze tool houdt je (inspanning)gegevens bij, om beter beter te begrijpen hoe je uithoudingsvermogen verandert tijdens activiteiten om overbelasting te voorkomen.

Intern geheugen

Play that funky music

De Garmin Fenix 7 heeft een groot intern geheugen. De instapmodellen hebben een geheugen van 16Gb. Genoeg voor alle beschikbare kaarten en heel veel muziek en apps. Houd je van muziek tijdens je workout? Je kunt de Fenix verbinden met je account van bijvoorbeeld Spotify. Zo kun je altijd je favoriete muziek streamen. Je verbindt de Fenix 7 gemakkelijk met je telefoon of koptelefoon via Bluetooth.

Shop Garmin Fenix 7
Analyseren

Racevoorspeller

Analyseer na je training de data van je activiteit in het logboek. Dit kan nu nog gemakkelijker en overzichtelijker door middel van tracklog filters. Door middel van diverse kleuren kun je de variaties zien in snelheid, stijging, kadans, hartslag, verticale ratio of Grond Contact Tijd (GCT). De Garmin Fenix 7 beschikt over een Raceprognose-trend. Op basis van je loopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt lopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.

Ook nieuw van Garmin

Garmin Venu 2 Plus

Venu 2 Plus

Ervaar het gemak van bellen vanaf je pols.

Shop Garmin Venu 2+
Garmin Epix

Epix (2nd Gen)

De premium actieve smartwatch.

Shop Garmin Epix
Garmin accessoire

Accessoires

Geef je horloge een nieuwe look.

Shop Garmin accessoires