Skip to main content

The cold won’t get you down

Ren comfortabel de winter tegemoet met de wintercollectie van Craft. Met verschillende kledinglagen van dit Zweedse merk kun je zonder problemen in de kou blijven lopen.

Shop de collectie

Craft SubZ

De Scandinavische winters zijn niet zo zacht als die in Nederland. Het van oorsprong Zweedse Craft weet daardoor precies wat nodig is om je te beschermen tegen de lage temperaturen en gure wind. Met de SubZ-colectie zorgt Craft ervoor dat je kunt blijven presteren in koude omstandigheden.

De tights uit deze collectie zijn gevoerd met een zachte, warme stof. Bij All4running vind je twee verschillende SubZ-tights: één met panelen die lichaamswarmte vasthouden en één met een extra laagje dat de broek winddicht maakt. Daarnaast bevat de collectie een loopshirt met lange mouwen, dat merino wol bevat. Deze wolsoort houdt lichaamswarmte vast en voert tegelijkertijd zweet af.

Shop Craft SubZ
Craft wintercollectie
Craft wintercollectie

Het drie-lagen-systeem

Als je in de winter gaat lopen, kun je met het dragen van een aantal lagen voorkomen dat je teveel afkoelt. Deze manier van jezelf beschermen tegen de kou en wind noemen we ook wel het drie-lagen-systeem.

De basislaag heeft als functie om vocht af te voeren. Thermokleding is bij uitstek geschikt hiervoor: het houdt je warm maar voert ook zweet af. In het assortiment van Craft vind je thermokleding van verschillende diktes. Daarmee kun je je kleding makkelijk afstemmen op de lengte en snelheid van je run.

De tussenlaag is voornamelijk bedoeld om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Ook daarvoor heeft Craft verschillende opties, zoals shirts met een warme kraag of juist met ventilerende stukken voor als je het snel warm krijgt. De buitenlaag, vaak een loopjack, is niet voor iedere loper een must. Bij lopen in de regen of wind kan het prettig zijn; voor sommige lopers voldoen meerdere shirts.

Winterse accessoires

Bij Craft kun je ook terecht voor accessoires die je handen en hoofd warm houden. In het assortiment van All4running vind je verschillende handschoenen van Craft. Daarnaast is er een winterset met zowel handschoenen als een muts.

Shop Craft accessoires
Craft loopkleding

DAMES

Shop nu
Craft loopkleding

HEREN

Shop nu