Skip to main content

BUFF

Genieten van het weer met de nieuwe zomeraccessoires van BUFF®

Shop nu

Koel, licht en comfortabel

Voor lopen in warme temperaturen kunnen de juiste accessoires verkoeling en bescherming bieden. Bij BUFF® ben je hiervoor aan het juiste adres. De hoofd- en nekaccessoires zijn gemaakt om op een comfortabele manier, optimaal te presteren. De accessoires zijn licht van gewicht en zorgen ervoor dat je niet oververhit. Daarbij is bescherming tegen de zon essentieel.

Play Video

Bekijk de video

Buff zomercollectie

Hoge UV-bescherming

Je huid beschermen tegen de zon is erg belangrijk om verbranding te voorkomen. De accessoires van BUFF® zijn UPF50+ gecertificeerd. Dit betekent dat ze bescherming bieden tegen de schadelijke ultraviolette straling geproduceerd door de zon.

CoolNet-stof

De petten, nekwarmers en visors van BUFF® bestaan voor 95% uit polyestermicrovezel, genaamd CoolNet-stof. Dit materiaal bevat vochtregulerende eigenschappen zodat jij koel, licht en comfortabel blijft tijdens het lopen. Bovendien sluit deze stof naadloos aan om huidirritatie te voorkomen.

Gerecycled materiaal

Bij de creatie van de zomeraccessoires is ook aan het milieu gedacht. Ze zijn namelijk uit een stuk ontworpen waarbij gebruik is gemaakt van gerecyclede materialen. Zo kun jij met goed gevoel genieten van de kilometers die je maakt tijdens je run.

Optimaal voor lopen

De petten van BUFF® zijn ideaal voor het lopen. Ze blijven goed zitten en voeren door middel van openingen en een binnenband voor een gegarandeerd droog gevoel. Op deze manier kun jij prestaties blijven leveren. Een pet van BUFF® beschermd niet alleen je ogen tegen de straling van de zon. Je kunt ook je zonnebril in de gaten van de pet vastzetten wanneer je deze niet gebruikt.

Shop petten

Zomeraccessoires van BUFF®

Shop nu