Skip to main content

Brooks Run Bra

Een belangrijk onderdeel van je loopessentials

Sports Bra Run Bra

Loopschoenen zijn gemaakt voor lopers, je sport-BH zou dat ook moeten te zijn. Brooks heeft meer dan 40 jaar biomechanische onderzoeken uitgevoerd. Dit bracht het merk inzichten van lopers en ideeën over het her-ontwikkelen van de sport-BH. Als het gaat om ondersteuning en comfort, zijn niet alle sport-BH’s gelijk. De nieuwe Run Bras van Brooks zijn speciaal ontworpen voor de impact die het lopen op je lijf heeft.

Shop jouw Run Bra

Dare to..

De innovatieve BH’s van Brooks verdienen een krachtige naam. Brooks koos daarom om de nieuwe collectie de naam ‘Dare’ te geven wat in het Nederlands vertaald wordt naar ‘durven’. Er is voor Dare gekozen vanwege het natuurlijke gevoel van energie, risico en moed. Brooks daagde zichzelf uit om een betere sport-BH te maken voor het lopen. Met de Dare-collectie wordt gevierd dat vrouwen groter mogen dromen dan ze in eerste instantie zouden doen. Ga ervoor!

Ontmoet de Bras

Brooks Run Bra

Dare Scoopback

Niet alle loop-BH’s hebben een racerback. Deze Scoopback-stijl biedt ondersteuning, is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij het ontwerp met open achterkant. Met de verstelbare achtersluiting kun je de pasvorm personaliseren.

Ik wil deze Run Bra!
Brooks Run Bra

Dare Racerback

De Racerback kun je geheel verstellen naar jouw persoonlijke wens. Verstel aan de voorkant je schouderbandjes en aan de achterkant de rugsluiting. De slanke stijl en de run-ready ondersteuning maken de BH helemaal af.

Ik wil deze Run Bra!
Brooks Run Bra

Dare Crossback

Soms is eenvoudig de beste keuze. De Dare Crossback Run Bra combineert een strakke, gestroomlijnde stijl met de instapklare ondersteuning van de voorgevormde cups. De Crossback is ook nog eens gemakkelijk over je hoofd aan te trekken.

Ik wil deze Run Bra!
brooks run bra

Drive Convertible

De Convertible is een veelzijdige Run Bra. Naast de ondersteuning en compressie kun je deze Bra zelf stylen. Draag hem als crossback of scoopback door de rugbandjes aan elkaar te haken of los te haken.

Ik wil deze Run Bra!
brooks run bra

Drive Interlace

Deze beha biedt krachtige ondersteuning tijdens het lopen en een hoog ademend vermogen dankzij de juiste compressie en het strappy rugontwerp. Met de verstelbare achtersluiting kun je de pasvorm personaliseren.

Ik wil deze Run Bra!

Op onderzoek uit

Bij All4running kregen we de kans om de Run Bra- collectie uit te testen. Op basis van de cupmaat is er een Run Bra toegewezen. De dames met cupmaat A tot en met C testten het Crossback-model en de dames met cupmaat D of groter kregen de Racerback. Waarom? Omdat uit onderzoek bleek dat dames met een grotere cupmaat de voorkeur hebben voor het Racerback-model. De BH’s zijn getest tijdens verschillende trainingen. We hebben onze bevindingen gebundeld en schreven er een review over.

Lees onze review