Skip to main content

Brooks Ricochet 3

De nieuwste versie van de Brooks Ricochet is je beste vriend voor easy, dagelijkse én snelle runs. Dit neutrale allround model voelt zacht en omsluit je voeten nog beter dan voorheen.

Shop nu

Demping & energieteruggave

In de tussenzool van de Brooks Ricochet 3 bevinden zich twee dempingstechnieken: BioMoGO DNA en DNA AMP. De eerste techniek vind je voornamelijk terug in de hiel, de tweede bevindt zich meer in de voorvoet. BioMoGo DNA is biologisch afbreekbaar tussenzoolschuim dat zich aanpast aan de loper. Zo krijg je als loper precies de demping die je nodig hebt. Samen met DNA AMP zorgt het voor een zachte landing en energieke afzet. In de Ricochet 3 is de combinatie van de twee technieken verbeterd, waardoor de schoenen nog lichter zijn geworden en meer energie teruggeven.

Brooks Ricochet 3

Energiek lopen met Brooks DNA AMP

Een van de twee dempingsystemen in de Brooks Ricochet 3 is Brooks DNA AMP. Deze laag is gemaakt van polyurethane (PU), dat ontworpen is voor optimale energieteruggave. Het zachte PU schuim vergroot de impact van elke stap zodra er kracht op wordt uitgeoefend. De energie die jij in je stappen stopt, wordt opgevangen en direct teruggestuurd. Het duwt je als het ware naar voren. Niet voor niets is de Brooks Ricochet 3 daarom onderdeel van de Brooks Energize-collectie, waarvan de modellen bekendstaan om het bouncy en snelle gevoel dat je ervaart tijdens het lopen.

Brooks Ricochet 3

Stijlvol & duurzaam

De Brooks Ricochet 3 bevat een buitenzool die gevormd is in een punt naar voren, waardoor je snel en makkelijk afwikkelt. Het rubber maakt het daarnaast een duurzame zool. Het stijlvolle, gebreide bovenwerk voelt door de stofsoort heel comfortabel en flexibel aan. In deze nieuwe versie van de Ricochet ademt het bovenwerk meer en omsluit het de voeten nog beter.

Brooks Ricochet 3

DAMES

Shop nu
Brooks Ricochet 3

HEREN

Shop nu